Cilt analizi uzmanlığına yapay zeka dokunuşu: Skin Genius

0
Cilt Analizi Uzmanlığına Yapay Zeka Dokunuşu: Skin Genius

Akıllı Cilt Analiz Uzmanı  L’Oréal Paris Skin Genius ile Cildinizi Uzman Gibi Analiz Edin ve Kendi Rutininizi Oluşturun! 

Kendini bilimsel mükemmelliğe ve yeniliğe adamış, güzelliği herkesle buluşturan L’Oréal Paris, cilt bakım alanındaki uzmanlığını, yapay zeka destekli dijital cilt analiz uzmanı ile bir adım öteye taşıyor. Akıllı cilt analiz uzmanı Skin Genius, cildi 5 alanda analiz ederek kullanıcılara kişiselleştirilmiş cilt analizi ve bakım rutini sunuyor.  L’Oréal Paris websitesinde bulunan Skin Genius kadınları kişisel cilt bakım rutinlerini oluşturmaları için akıllı cilt analizi uzmanıyla tanıştırıyor.

İnovasyonlarına hız kesmeden devam eden L’Oréal Paris, güzellikte yenilik yapmaya devam ediyor. 110 yılı aşkın süredir bilimsellik, etkinlik ve güvenirliğe bağlı şekilde hareket eden L’Oréal Paris, yeni akıllı cilt analiz uzmanı Skin Genius'u cilt bakım tutkunlarıyla buluşturuyor. Yapay zeka destekli dijital cilt analiz uzmanlığı sağlayan Skin Genius, 5 önemli alanda cildi analiz ederek kişiye özel cilt bakım rutini oluşturuyor. 

Akıllı cilt analiz uzmanınızla tanışın…

Yapay zeka ile güçlendirilmiş ve dermatologlar tarafından desteklenmiş Skin Genius uygulaması, 10.000 gerçek kadının cilt görselinden oluşturulan veri tabanı sayesinde,  5 farklı kırışıklık görünümü üzerinde gerçek uzman puanlamasına kıyasla %95 doğruluk oranında tahmin edecek kadar hassas ve akıllı bir teknolojidir. Uygulama; gözenek kalitesi, pigmentasyon, kırışıklık görünümü, sıkılık ve parlaklıktan oluşan 5 önemli cilt alanını analiz ederek kişiselleştirilmiş sonuçlar ve bakım rutinleri oluşturuyor.

Cildinizi bir uzman gibi analiz edin…

L’Oréal Paris’in websitesinden ulaşılabilen Skin Genius, kadınlarda zamanla ortaya çıkmaya başlayan alın, kaş ortası, göz çevresi, gülümseme ve ağız kenarı çizgileri gibi farklı çizgi ve kırışıklık görünümlerinin seviyesini, yanaklarda ışığın nasıl yansıdığını, yaşla birlikte kaybolmaya başlayan esneklik gücünü, yanaklarda renk eşitsizliklerini ve ciltteki gözenek kalitesini inceliyor. Sonuçlarınız, yaş grubunuzdaki kadınlarla karşılaştırılıyor ve buna göre hem önceliklerinizi hem de güçlü olduğunuz alanları tespit eden bir analiz sunuyor. Analiz ile birlikte Skin Genius size en uygun cilt bakım rutinini oluşturuyor. Cildinizin ihtiyaçlarına göre su gibi güzel bir cilt için 3 farklı cilt tipine uygun çeşitleri olan Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, temizlenmiş ve ışıltılı bir cilt için Saf Kil Detoks Maskesi, kırışıklık görünümünü azaltmak için Revitalift Lazer Gündüz Kremi ve Saf Retinol Gece Serumu, yaşa uygun bir bakım için Yaş Uzmanı ve nem ile dolgunlaşmış bir cilt için Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Krem önerebiliyor. 

Cilt Analizi Uzmanlığına Yapay Zeka Dokunuşu: Skin Genius

Bu sayede cildinizin ihtiyaçlarınıza özel, kişiselleştirilmiş bir cilt bakım rutini ile cilt bakımınızı yapabiliyorsunuz! Üstelik bütün bunlar sadece fotoğrafınızı yükleyerek ve yaşınız ile cilt tipinizi girerek oluyor. Cildinizi bir uzman gibi analiz etmek elinizde!  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !