Monoli son derece kullanışlı bir Whatsapp takip programıdır

0
Monoli son derece kullanışlı bir Whatsapp takip programıdır

Günümüzde hemen hemen herkesin telefonunda bulunan ve günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelen Whatsapp uygulaması kullanıcılara rehberlerinde kayıtlı olan kişilerin çevrimiçi olup olmadıklarıyla ilgili bir bildirimde bulunmaz. Bu durum nedeniyle birçok kullanıcı Whatsapp kullanan arkadaşlarının çevrimiçi olup olmadığını öğrenebilmek için takip programları arayışına başlar. Monoli ise bu noktada, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanımı ile Whatsapp izleme programı arayan kişilerin imdadına yetişmektedir. Monoli sizlere takip etmek istediğiniz kişilerin Whatsapp’ta çevrimiçi olup olmadığını kontrol etme imkanı sağlar. Üstelik bu kişiler sizi engellemiş olsa dahi uygulamamız üzerinden bildirim almaya devam edebilirsiniz.

Sevdiklerinizin Whatsapp’ta ne zaman çevrimiçi olduğunu görmek istemez misiniz?

Monoli’yi kullanarak, sevdiklerinizin Whatsapp’ta çevrimiçi olduğu saatleri her an görebilirsiniz. O anda uykuda, iş toplantısında veya başka bir işle meşgul olsanız dahi, Monoli sizlere takip etmek istediğiniz kişinin günün hangi anında çevrimiçi olduğunu dakikası dakikasını rapor eder.

Çocuğunuzun Whatsapp üzerinde ne kadar zaman harcadığı ile ilgili kuşkularınız mı var?

Monoli Whatsapp takip programı ile beraber artık çocuğunuzun Whatsapp’ta ne kadar süre harcadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Böylelikle kötü niyetli kişilerin çocuğunuz ile iletişim kurmasını ve istenmeyen durumların oluşmasını engelleyerek çocuğunuzun derslerini aksatmasının ya da uykusuz kalmasının önüne geçebilirsiniz.

Whatsapp mesajlarınızı gördüğü halde size cevap vermediğinden mi şüphelendiğiniz birisi mi var?
Monoli sayesinde kimsenin sizleri “mesajını görmemiştim” bahanesi ile oyalama şansı yok. Çünkü kimin hangi saatte çevrimiçi veya çevrimdışı olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Üstelik Monoli üzerinden birden çok numara takip etmek de münkün.

Whatsapp Çevrimiçi Takip Programı Nasıl Çalışır?

Monoli’nin kullanımı son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken, takip etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve ismini kaydetmektir. Bu andan itibaren, Monoli sizlere takip ettiğiniz kişinin Whatsapp üzerindeki hareketlerini anlık olarak bildirecektir. Üstelik, bunun için uygulamaya girmenize gerek yok. Monoli, telefonunuza anlık olarak takip ettiğiniz kişinin Whatsapp hareketlerini bildirim olarak size gönderir. Monoli Whatsapp takip programı günlük ve haftalık olarak istatistik raporları üretir. Böylece, takip ettiğiniz kişilerin Whatsapp hareketlerini istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

Monoli son derece kullanışlı bir Whatsapp takip programıdır

Dilerseniz almak istediğiniz bildirimleri özelleştirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey ise ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan ayarlar bölümünden bildirim ayarlarını açmaktır. Bildirim ayarlarına girdikten sonra, isterseniz Whatsapp takibi yapmak istediğiniz kişi yalnızca çevrimiçi duruma geçtiğinde bildirim almayı etkinleştirebilirsiniz. Veya tam tersi olarak, takip ettiğiniz kişi çevrimdışı duruma geçtiğinde bildirim almayı etkinleştirebilirsiniz. Bu iki özelliği birlikte kullanabilir ya da iki bildirimi de istediğiniz her an kapatabilirsiniz. Yine bildirim ayarları bölümünden, bildirim seslerini aktif edebilir ya da kapatabilirsiniz.

Whatsapp Takip Programı Güvenilir midir?

Whatsapp kullanıcıları merak ettikleri kişilerin Whatsapp etkinliklerini görüntülemek için casus Whatsapp izleme programı arayışı içine girmektedir. Ancak bu amaç için oluşturulduğu iddia edilen Whatsapp takip programlarının birçoğu, kullanıcılar için yeterli verimlilik ve güvenlik sağlayamamaktadır. Monoli ise %100 güvenlidir ve takip ettiğiniz kişiler bu durumdan asla haberdar olmaz. Monoli Whatsapp takip programı üzerinden alacağınız bildirimlerin hata oranı ise 0’dır.

Monoli, “kullandığın kadar öde!” mantığından yola çıkan fiyat politikası ile kullanıcılarına bütçe dostu bir Whatsapp izleme programı deneyimi yaşatmaktadır. 1 numara için haftalık 9.99 TL, 2 numara için haftalık 19.99 TL, 3 numara için haftalık 29.99 TL ödeyerek uygun fiyat seçenekleri ile istediğiniz kişiyi takip edebilirsiniz. Uygulama ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda, ayarlar bölümünden, email destek ya da Whatsapp destek seçeneklerinden istediğinizi seçerek bizlerle 7/24 iletişime geçebilir ve Whatsapp izleme uygulamamızı kullanarak, istediğiniz kişilerin Whatsapp hareketlerini takip etmenin rahatlığından faydalanabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe