Dünyanın en pahalı ürünü Türkiye’de üretiliyor!

0
Dünyanın en pahalı ürünü Türkiye’de üretiliyor!

Tarih boyunca en değerli besin olarak nitelendirilen “Siyah Havyar”ın Türkiye’deki ilk ve tek üretim merkezi olan Royal Caviar, kozmetik sektöründeki dünyaca ünlü rakiplerinden daha yüksek oranda havyar ve güçlü içeriklere sahip geniş ürün yelpazesi ile farkını ortaya koymaktadır.  

Havyarın, dünya çapında gençlik iksiri olarak nitelendirilmesi içeriğinde bulunan yüksek oranda Lipid ve protein oranıdır. 2006 yılında koruma altına alınan Mersin Balığı en popüler ve beğenilen havyar türüdür. Diğerlerine oranla 3 kat daha fazla doymamış yağ asitlerine sahip olması nedeni ile nemlendirici ve onarıcı özellikleriyle cilde katkısı mucizevidir. Kolajeni aktive eder, cildin bariyerini güçlendirir ve var olan hücrelerin uzun ömürlü olmasını sağlar.

Cildin doğal gençleştirme kapasitesini yeniden canlandırmak adına tasarlanmış Royal Caviar ve Golden Black ürünlerinin 5 temel süreci şu şekildedir.

  • İçeriğinde bulunan yüksek oranda havyar ve fosfolipid ile cildin nem seviyesini dengeler, ipeksi bir dokunuş ve parlaklık sağlar.
  • Doğal Antiaging içeriği sayesinde kırışıklık önleyici ve var olan kırışıklıkları açma özelliği ile sıkılaşmaya yardımcı olur.
  • Cilt tonunu eşitleyerek renk düzensizliklerini ortadan kaldırır.
  • Elastikiyet kaybını engelleyerek daha sıkı bir cilt oluşturur.
  • Kan dolaşımını artırarak cildin ihtiyacını karşılar ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır, yüksek oranda hücre yenileme özelliği vardır.
 
Canlandırıcı, toparlayıcı, hücre yenileyici özellikteki Royal Caviar ve Golden Black ürünleri ile cildinize mucizevi bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Havyar hem yüz bölgesinde hem de vücudun diğer bölgelerinde gelişen kırışıkların giderilmesinde etkisi dünyaca kanıtlanmıştır.

Dünyanın en pahalı ürünü Türkiye’de üretiliyor!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe