Saçlarımın gücü karşısında hiçbir şey duramaz

0
Saçlarımın gücü karşısında hiçbir şey duramaz

Saçlarım güçlüyse ben de güçlüyüm diyen kadınlar için; L’Oréal Paris Elseve’in güçlü saçlar için geliştirdiği ürün ailesi Komple Direnç; arginine,  biotin ve vitamin B5 içerikleriyle zenginleştirilmiş formülü ile dökülmelere* karşı saçları güçlendiriyor. Sonuç: Dökülmelere* karşı dirençli ve güçlü saçlar!

Kadınların saç problemlerinden biri olan saç dökülmesi, özellikle mevsim geçişleri, stres gibi faktörlerden dolayı artabiliyor; bu dönemlerde saça ihtiyacı olan bakımı sağlamak daha da önem kazanıyor. Dökülme karşıtı* L’Oréal Paris Elseve Komple Direnç serisi; arginine, biotin ve vitamin b5 içerikleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçlarınızı kökten uca güçlendiriyor ve saçı koparak dökülmelere karşı koruyor. Tarakta koparak dökülen saçlara karşı savaşta Elseve Komple Direnç ailesi; yaşamlarının her alanında gerçek gücü kendi içinde bulan kadınların içten dışa güçlü saçlara kavuşmasına yardımcı oluyor.

Dökülme karşıtı şampuan, bakım kremi, durulanmayan güçlendirici bakım kremi ve güç maskesinden oluşan L’Oréal Paris Elseve Komple Direnç ailesi; formülüne saç bakımında önemli içeriklerden biri olan Biotin’in eklenmesi ile daha da zenginleştirildi ve yenilendi. Elseve Komple Direnç Şampuan ve Bakım Kremi saçları güçlendirirken, koparak dökülmelere karşı koruyor. 

Zamanla saç kökleri güçsüzleşir, saçlar dış etkenlere karşı dayanıksız hale gelir ve dökülmelere* karşı savunmasızlaşır. Bu durum göz önüne alındığında; güçlü saçlar için şampuan kullanımına ek olarak, bakım kremi ve maske kullanımı da büyük önem taşıyor. Elseve Komple Direnç Dökülme Karşıtı* Güçlendirici Bakım Kremi, durulanmayan formatıyla saçı koparak dökülme ve kırılmaya karşı koruyor, tarama sırasında %98,8 daha az kırılma sağlıyor!** Doğal bir his için silikon içermeyen ve ağırlaştırmayan özel formülü sayesinde saç boylarına ek olarak saç diplerine de uygulanabilen Elseve Komple Direnç Güç Maskesi, çok amaçlı kullanımı sayesinde saçlara koparak dökülmeye karşı yapılandırıcı programı uyguluyor, saç boylarına etki ederken saç fiberlerini besliyor. 

*Koparak dökülmelerde
**Instrumental test



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe