Yenilenmenin sırrı probiyotik’ten geçiyor

0

Yenilenmenin Sırrı Probiyotik’ten Geçiyor

SebamedPRO! ürünleri yenilikçi probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ ve aktif içerikleri ile Sevgiler Günü’ne güzel ve bakımlı bir ciltle girmek isteyenlerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

 

Her yıl 14 Şubat’ta kalbi aşkla çarpanların kutladığı özel bir gün olan Sevgililer Günü’nün tarihçesi üçüncü yüzyıla dayanıyor. Bugün 14 Şubat romantizm ve mutlulukla birlikte anılsa da hikayesi ise biraz acıklı… Rivayete göre Roma imparatoru II. Claudius, bekâr askerlerin, evlilere göre daha iyi savaştıklarını, aşk ilişkilerinin onların savaşçı performansını düşürdüğüne inanmaktadır. Bu nedenle askerlerin evlenmelerini yasaklayan bir ferman yayınlar. Ancak Mersin’in Tarsus bölgesinde yaşayan Valentin isimli bir rahip, birbirini seven çiftlerin nikahlarını gizlice kıymaya devam eder. Bu durum imparatorun kulağına gidince Valentin önce hapse atılır ve daha sonrasında idam cezasına çarptırılır. 14 Şubat 270 tarihinde idam edilmeden önce Aziz Valentin, hapishanede âşık olduğu gardiyanın kızına “Senin Valentin’in” imzalı bir mektup gönderir. Bu olaydan 226 yıl sonra, 496’da Papa Gelasius, Aziz Valentin’i onurlandırmak için 14 Şubat’ı Aziz Valentin Günü ilan eder.

 

Sebamed, 14 Şubat’ı güzel bir ciltle karşılaştırmak isteyenlere yenilikçi probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ içeriğini aktif bileşenlerle buluşturan SebamedPRO! serisini öneriyor. SebamedPRO! serisi, pH 5.5 değeri ile cildin koruyucu doğal tabakasını sağlıklı tutarken, içeriğindeki probiyotik bakım kompleksi sayesinde cildi içeriden besleyerek daha uzun süre genç görünmesini sağlıyor.

 

SebamedPRO! Yoğun Bakım Kremi, içeriğindeki Thai zencefil bitkisinden elde edilen Alpinia Galanga sayesinde cilde yoğun nem desteği sağlarken kırışıklıkların görünümünü de azaltıyor. Cilde dolgun, yenilenmiş ve pürüzsüz bir görünüm kazandıran SebamedPRO! Yoğun Bakım Kremi, cildi zararlı dış etkenlere karşı koruyor. SebamedPRO! Canlandırıcı Göz Kremi ise probiyotik mucizesiyle yorgun göz altlarına canlılığını geri kazandırıyor. Aynı zamanda içerdiği E vitamini zengini deniz yosunu sayesinde göz çevresindeki kırışıklıkların görünümünü azaltırken çevresel etkenlere karşı savaşıyor.


Yenilenmenin Sırrı Probiyotik’ten Geçiyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe