Sağlıklı Yaşam Rutininizde Cildinizi İhmal Etmeyin

0
Sağlıklı Yaşam Rutininizde Cildinizi İhmal Etmeyin

Kendine iyi bakmak için elinizden geleni yapıyor, doğru ve düzenli besleniyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak, enerjik hissetmek, ideal kilonuzu korumak için gösterdiğiniz bu özeni cildinize gösteriyor musunuz? 

Gelin, sağlıklı beslenirken cildinize de sağlıkla bakın! İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun akıllı maske terapisi cihazı UFO ve Coconut Oil maske sayesinde günlük sağlık rutininize ev konforunda SPA kalitesinde mükemmel bakımı da ekleyin. 

Son bir yıldır sağlığa bakış açımız ciddi şekilde değişti. Sağlıklı olmanın ne kadar değerli olduğunu hepimiz çok iyi anladık ve kendimize daha iyi bakmaya başladık. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak, fazla kilolar, yorgunluk, stres gibi pandeminin getirilerinden uzak durmak için sağlıklı ve doğru beslenmeye yöneldik. Hedefimiz aynı! Daha enerjik ve iyi hissetmek, sağlığımızı korumak! Bunun için yediklerimizi araştırıyor, besin değerlerine dair farkındalığımızı artırıyoruz, faydalı besinler tüketiyor, sağlıklı bir beslenme rutini oluşturmak için büyük özen gösteriyoruz. Yediklerimiz, içtiklerimiz ne kadar sağlıklı, ne kadar iyiyse bu tüm vücudumuza yansıyor, cildimizde bundan nasibini alıyor. Bu beslenme rutininin yanına doğru ve etkili bir cilt bakım rutini de eklediğimiz de cildimiz için en iyisine ulaşmak mümkün oluyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO akıllı maske terapisi cihazı UFO ve doğanın sunduğu besinlerin gücünü cildinize taşıyan Coconut Oil maske ile beslenme rutininizi bakımla taçlandırıyor.

Her şeyin başı beslenme!

Aslında hayatımızı yediklerimiz içtiklerimiz şekillendiriyor. Enerjimiz, sıkça hasta olup olmamız, hareket kabiliyetimiz, sindirimimiz ve hatta hayat süremize kadar birçok şey ne yediğimize bağlı! Ne kadar doğru beslenirsek sağlığımız da o kadar iyi oluyor. Örneğin fazla kilolarınız olduğunda bu durum kalp damar hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Ya da yeterli sebze ve meyve tüketmediğimizde vitamin eksikliği yüzünden sürekli yorgun hissediyor, sık sık hasta oluyoruz. Bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Ama siz olumlu örnekleri çoğaltmak istiyorsanız doğru bir beslenme rutini oluşturmalısınız. Bunun için doğru beslenmenin temel ilkelerini bilmeniz yeterli. Peki nedir bu ilkeler?   Öncelikle taze meyve ve sebze tüketimini artırmalı, günlük olarak yeterli protein aldığınıza dikkat etmelisiniz. Et ve süt ürünlerini, balığı, yumurtayı da beslenmenize eklemelisiniz. Kepekli ve az rafine tahıllar tüketmeli, şeker ve yağı ise sınırlamalısınız. Şeker yerine daha sağlıklı bir besin olan balı tercih edebilir, tatlı ihtiyacınızı kurutulmuş meyvelerden sağlayabilirsiniz. Tabii yeterli su içmeyi de unutmamalısınız
 
Cildinizi geleceğin teknolojisiyle tanıştırın

Doğru beslenirken cildinizi de doğru beslemelisiniz. Bunun için Kore’nin seçkin maske formüllerini geliştirilmiş dermal teknoloji buluşturan akıllı maske terapisi cihazı UFO’dan yardım alabilirsiniz. Bu inanılmaz cihaz sadece saniyeler içinde 20 dakikalık bir kağıt maskenin sunabileceğinden daha fazlasını başarıyor. SPA konforunu ev ortamında sunan akıllı maske terapisi cihazı UFO, maske terapisinden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için cildinizin sıcağa ve soğuğa verdiği doğal tepkilerin yanı sıra T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ni kullanıyor. Termoterapi modu cildinizi 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısıtarak, kriyoterapi modu ise cildinizi 5 dereceye kadar soğutarak maskenin aktif bileşenlerin cildinize aşılanmasını sağlıyor. Termoterapi modu gözeneklerin görünümünü azaltırken, kriyoterapi modu ise cildinizdeki şişliklerin azalmasına yardımcı oluyor. LED ışık terapilerini de barındıran UFO, bu sayede cilt kusurlarını azaltıyor, vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlayarak yaşlanma etkilerini azaltıyor, cildin renk tonunu dengeliyor. Kullandığınız serum, jel ve krem gibi cilt bakım ürünlerinin de cildiniz tarafında daha iyi emilmesini sağlayan UFO, bu ürünlerden maksimum verim almanızı sağlıyor. 

Hindistan cevizinden gelen güzellik

Akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre çalışan, dermatologlar tarafından test edilmiş Farm to Face koleksiyonunda yer alan vegan maske Coconut Oil, cildi derinlemesine nemlendirip ışıltısını geri kazandırıyor. İçeriğindeki Endonezya’dan gelen doğal Hindistan cevizi yağı ve Hindistan cevizi suyu sayesinde cilde parlaklık ve pürüzsüzlük veriyor, cildi besleyerek donuk ve yorgun görünümü azaltıyor. Dermatologlar tarafından test edilen Coconut Oil maske, sülfat, SLS, SLES, parabenler, formaldehit, formaldehit maddeler, ftalatlar, mineral yağ, retinil palmitat içermiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe