Diş Hekimi Hasta Takip Programı

0
Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Hekimz ile polikliniğinizi tek bir program üzerinden çok kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Güncel teknolojiyi kullanarak sayesinde sizlere özel olarak geliştirdiğimiz ve her geçen gün kendisine yeni bir yenilik ekleyen Hekimz diş hekimi hasta takip programı sayesinde kliniklerinizin düzeni çok daha kolay bir hale geliyor. Hekimz, polikliniğiniz içerisinde ne var ne yok her bir şeyin kayıt altında tutulması için sizlere yardımcı oluyor ve hastalarınıza muhteşem bir hizmet sunmanın keyfini yaşıyorsunuz. Diş hekimlerine özel geliştirilen Hekimz, diş hekimlerinin, diş polikliniklerinin ihtiyaçları olan tüm özellikleri içinde barındırıyor.

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Hasta takip programı olan Hekimz sizlere kısaca şu şekilde yardımcı olmaktadır; ‘’Klinik yönetimi, hasta yönetimi ve takibi, randevu sistemi, ödeme ve stok yönetimi, form yönetimi, mesaj yönetimi, bilgi bankası’’ adı altında sizlerin kliniğiniz adına tüm ihtiyaçlarınızı gidermek için üretilmiş bir programdır. Geniş çaplı bir kaç özelliğinden sizlere bahsetmemiz gerekiyorsa. İşte Hekimz’nin en iyi ve en çok sevilen özellikleri;

Hasta yönetimi ve takibi konusunda Hekimz’nin üzerine başka bir hasta takip programı bulunmuyor. Zira hastalarınızın her bir bilgisini kendi kayıt altına alıyor ve bu sayede sizlere hastanız hakkında her zaman en güncel bilgiyi sunuyor. Hastanızın iletişim bilgilerini, ismini ve diğer konulardaki bütün bilgileri ücretsiz olarak sizlere aktarıyor. Aynı zamanda hasta yönetimi ve takibi adı altında hastalarınızın tedavi sürecini de bu program sayesinde yine kontrol edebiliyorsunuz. Bununla bitmiyor. Hekimz ile randevularınızı çok kolay bir şekilde üretebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Kliniğinize gelecek yeni hastalar için randevular oluşturabilirsiniz. Veyahut oluşturduğunuz randevuları iptal edebilirsiniz. Kliniğinizin içerisinde yer alan satıştaki ürünleriniz için veya tüm ürünler için bir stok takibi yapmanız gerekiyorsa yine aynı şekilde Hekimz bu konuda sizlere profesyonel olarak yardımcı oluyor. 

Aynı zamanda bu program sayesinde de hastalarınızın ödemelerini kayıt altına alabilir ve düzenleyebilirsiniz. HekimZ ile yapabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi daha bir çok bilgi ve özellik bulunuyor program içerisinde. Deneyimleyerek ve kullanarak tüm bu özelliklere erişim sağlayabilirsiniz.  

Hekimz hakkında daha fazla bilgi alabilir, müşteri temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz. Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !