Kadınların %100’ünde kırışıklık görünümünü giderir*

0

Kadınların %100’ünde Kırışıklık Görünümünü Giderir*:

Yeni Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu

 

Her geçen gün daha fazla ağırlık kazanan serum trendi, gücünü serumların etkinliğinden ve içeriğinden alıyor. L’Oréal Paris’in Geliştirdiği, Dermatologların Onayladığı** Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu, ileri teknolojisi sayesinde derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Yüksek konsantre saf retinol içeren serum kadınların %100’ünde* kırışıklık görünümünü azaltıyor.

 

Saf retinol cilt görünümünün yenilenmesinde dermatologlar tarafından önerilen bir içeriktir. Dünya’nın bir numaralı yaşlanma karşıtı bakım markası*** L’Oreal Paris’in uluslararası patent sürecindeki teknolojisiyle, saf retinol gece serumu son damlasına kadar etkinliğini koruyor ve kadınların %100’ünde** kırışıklık görünümünü azaltıyorL’Oréal Paris’in geliştirdiği, dermatologların onayladığı** formülü ile derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıklıların görünümünde etkili olan Saf Retinol Gece Serumu, Revitalift Lazer uzmanlığını bir adım daha ileriye taşıyor.

 

Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu, cilde 3 kat daha fazla retinol**** nüfuz etmesini sağlıyor ve geceden geceye cilt görünümünü yeniliyor. Kırışıklıklıkların görünümünü azaltırken aynı zamanda cildi nemlendiriyor, cilt dokusunu düzeltiyor ve parlak ve genç görünen bir cilt görünümü sunuyor.

Kadınların %100’ünde* kırışıklık görünümünü azaltan Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu, derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıklıkların görünümünde etkili olması sayesinde kadınların favorisi olacak!

 

Revitalift Lazer ailesi Saf Retinol Gece Serumu’nun da arasına katılmasıyla çok etkin ve uzman bir cilt bakım rutini sunuyor. Saf Retinol Gece Serumu, Revitalift Lazer Gece Kremi ve Göz Kremi ile birlikte bütün bir gece rutini oluşturuyor. Revitalift Lazer Gündüz Kremi ise 2 ayda 3 yılın 6 ayda 7 yılın kırışıklık görünümünü gideriyor*****


*Klinik çalışma, 49 kadın: Yüz kırışıklıklarında 4 ayda klinik skorlama

**L'Oreal Paris Danışma Komitesi’nin Dermatologları tarafından onaylandı

***Ocak-Aralık 2019 yaşlanma karşıtı yüz bakım pazarı Nielsen hacim pazar payı verileri

****L’Oreal Paris’in geçmiş formülüne kıyasla - detaylar websitemizde

******Kazayağı kırışıklıkları, klinik skorlama 97 kadın


Kadınların %100’ünde Kırışıklık Görünümünü Giderir*:

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !