Cildin ihtiyacı olan günlük D vitamini

0
Cildin ihtiyacı olan günlük D vitamini

Özellikle kış aylarında derin neme ihtiyaç duyan cildiniz için yepyeni bir ürün artık piyasada. 

Cildin ihtiyacı olan günlük D vitamini* üretimine destek olarak cilt bariyerini güçlendiren ve cildi 72 saat nemlendirme gücü sunan Avon Anew Hydra Pro Vita-D Su Bazlı Krem fark yaratacak bir teknolojiye sahip. 

Koruyucu bariyeri zayıflayan bir cilt nemini koruyamaz ve kaybeder, böylece cilt daha kuru ve cansız görünür. Üstelik ciltte zamanla nemsizlikten kaynaklanan ince çizgiler ve dolgunluk kaybı yaşanabilir. İçerdiği fitol ile cildin üst tabakasındaki D vitamini üretimini desteklemek için formüle edilen Avon Anew Hydra Pro Vita-D Su Bazlı Krem cildin ihtiyacı olan günlük D vitamini* üretimine destek olarak cilt bariyerini güçlendirir ve nemi cilde hapseder. 

Cilde tazeleyici his veren, anında emilen hafif bir formüle sahip tüm yaşlar için kullanıma uygun su bazlı bu cilt bakım kremi adeta uzun şarjlı bir bakım ürünü. Nemlendirirken güçlendiriyor ve cildinizde nemsizliğe karşı olulabilecek yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor. D vitaminin gücüyle neme doymuş, sağlıkla parlayan bir cilt görünümüne ulaşmak isteyenlerin tercihi Avon Anew Hydra Pro Vita-D Su Bazlı Krem olacak.

*DSÖ’nün günlük önerdiği güneşlenmeye eşdeğer dozdaki D vitamininin aktive edilmesine yardımcı olur. Kontrollü laboratuvar ortamında yapılan testlere dayanmaktadır.

Cildin ihtiyacı olan günlük D vitamini

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe