Aşkınızı gülün eşsiz kokusuyla terapiye dönüştürün!

0
Aşkınızı gülün eşsiz kokusuyla terapiye dönüştürün!

SİNOZ’dan Sevgililer Günü’nde özelgül seti

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla çiftlerin hediye telaşına SİNOZ romantik hediye seti sunuyor.Sevginin farkına varmak isteyenler, aşkınıSİNOZ doğal gül kokulu ‘Gül Bahçesi’serisiyleikiye katlıyor.

Sevgililer Günü ile birlikte sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelerle şımartma zamanı yaklaşıyor.SİNOZ bu anlamlı günde hediye olarak sevdiklerinizi mutlu edecek gül kokulu koleksiyonuylaaşkınızı ikiye katlıyor. SİNOZ, sevginizi büyüleyici Gül Bahçesi Serisi hediye seti ile taçlandırıyor. Gül Bahçesi Serisi, gül kokularının bakımınıza eşlik edeceği özel ürünlerle dolu. Gül kokularıyla bezeli vücut peelingi, vücut spreyi, duş jeli, el kremi ve vücut losyonu ile etkileyici terapi sunuyor.

Aşkınızı gülün eşsiz kokusuyla terapiye dönüştürün!

İlhamı Romantik Gül Bahçelerinden

Sinoz ‘Gül Bahçesi’ vücut bakım koleksiyonu romantik gül bahçelerinden ilhamını alanürünleriyle sevginizin farkına varmanızı sağlayacak. ‘Gül Bahçesi’ koleksiyonunda yer alan gülkokularıyla ferahlatan Sinoz Duş Jeli,Sinoz Vücut Peelingi, Sinoz Vücut Losyonu, Sinoz El Kremi ve Sinoz Vücut Spreyi ile aşkınız terapiye dönüşsün.

Evde bakım keyfini ritüele dönüştürmek isteyenler ise, FlowerTherapy mum ve oda kokusu ile gülün romantik notaları arasında kayboluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe