2021 Saç Ekim Fiyatları Açıklandı

0
2021 Saç Ekim Fiyatları Açıklandı

Saç estetiği popüler ve sonuçları garantili olan estetik operasyonların başında gelmektedir. Her yıl dünya üzerinde milyonlarca insan saç ekimi yaptırmaktadır. Saç ekim fiyatlarıda bu yüzden sürekli değişim göstermektedir. 2019 yılında başlayan Covid-19 🦠 yüzünden saç ekiminde dönem dönem aksamalar olmuştur. 2021 saç ekim fiyatları en kapsamlı ve gerçek listesi şu şekildedir.

Tüm dünyada etkisini gösteren pandemi 😷 yüzünden saç ekim fiyatları 2019 ve saç ekim fiyatları 2020 dönemlerin de ciddi değişim göstermek zorunda kalmıştır. Medikal ürünlere artan talep kısıtlı dönemlerde ve belirli sayılarda yapılmasına olanak sağlanan saç ekimi ile birlikte saç ekim fiyatlarında ciddi artışlar olmuştur.

Yinede Real Estetik olarak saç ekim fiyatlarındaki artışı saç ekimi yaptıranlara çok yansıtmadan kendi bünyemizde tolere etmeye çalıştık ve tolere etmeye devam etme kararı almış bulunmaktayız. Saç ekiminde yılların vermiş olduğu tecrübe ile garantili saç ekim uygulamamıza ve %99 oranında ki memnuniyet başarısı ile steril koşullarda ve yasal prosüdürlere uygun olarak saç ekimine 2021 yılında da devam ediyor olacağız.

Saç ekim yöntemlerine göre güncel fiyatları

2021 Saç ekim fiyatları belirlerken genel olarak 2 türlü fiyat belirleme yöntemi kullanılır. Bunlardan birinci fiyatlandırma yöntemi şu şekilde olmaktadır;

Greft başına belirlenen saç ekim fiyatı ve kesinlikle bizim uygulamadığımız ve önermediğimiz bir saç ekim fiyatlandırma yöntemidir. Çünkü ekilen greft sayısına göre fiyat belirlendiğinde ekim yapılan greft sayısını sadece saç ekimini gerçekleştiren uzman tarafından bilineceği için saç ekim yaptıran kişilerin kafasında soru 🧐 işaretleri bırakmaktadır. Güvensizlik ve sonrasında bir takım sorunlar yaşanabilir.

Saç ekiminde ikinci fiyatlandırma yöntemi ise yapılacak saç ekim tekniğine göre fiyatlandırmadır ki bizler bunu önermekteyiz. Saç ekim tekniklerine göre güncel saç ekim fiyatları ise şu şekildedir;

  • Saç ekimi klasik yöntem ile ; 6000 ₺
  • Saç ekimi safir yöntem ile ; 7000 ₺
  • Saç ekimi dhi yöntem ile ; 8000 ₺

Saç ekimi zaten herkesin bildiği gibi yukardaki 3 teknikle yapılmakta ve başka bir tekniği bulunmamaktadır. Fakat saç ekiminde bazı ek yöntem ve ek teknikler vardır. Bunlarda saç ekim fiyatlarının artmasına sebebiyet verebilmektedir. 2021 Saç ekimi fiyatlarının değişmesini sağlayan diğer ek yöntemler ise şu şekildedir;

  • Ağrısız yöntem ile konforlu saç ekimi ; +1000 ₺
  • Donör belgesinin yetersiz olması durumunda sakaldan kıllarından kök alımı ; +2000
  • Donör belgesinin yetersiz olması durumunda göğüs kıllarından kök alımı ; +1000 ₺

Kısaca ve en anlaşılır en ekonomik şekilde kaliteli bir saç ekim için gerekli fiyat bilgileri yukarıda ki gibidir. Bazı özel durumlarda indirimler veya fiyat değişimi olabilmektedir. İstanbul saç ekim merkezleri arasında hem kalite olarak hemde fiyat ekonomisi yönünde en uygun fiyatlar ile hizmet sunmaya 2021 yılında da devam ediyor olacağız.

Ayrıca tüm saç ekim fiyatlarımızın içerisinde saç ekim sonrası kullanılması gereken ilaç, bakım ürünleri, boyun yastığı, 2 seans prp uygulaması, ücretsiz ömür boyu kontrol ve destekler ve saç ekim memnuniyet garantiside sunmaktayız.

Saç ekiminde fiyatlarımızın ve kalite ile tecrübemizin ayrıcalıklarıyla sizde ömür boyu kalıcı saçlara kavuşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !