Cildinizin Kış Aşkı: Neutrogena Norveç Formülü

0

Cildinizin Kış Aşkı: Neutrogena Norveç Formülü

Soğuyan havalarla birlikte cildinizin ve vücudunuzun değişen ihtiyaçları için özel olarak formüle edilen Neutrogena Norveç Formülü, en kuru ciltlerde dahi anında nemlendirme vadediyor. Kış mevsiminde kuruyan cildi nemlendirip onaran vücut ürünleri mevsim geçişlerinde en iyi yardımcınız olmaya aday.


Güzellik ve bakım dünyasını devrim yaratan yenilikler ile buluşturan Neutrogena, ikonik ürünleri ile de tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Norveçli balıkçılardan ilhamla hazırlanan Norveç Formülü serisi kuruyan ve çatlayan eller, ayaklar, dudaklar ve cildiniz için hızlı nemlendirme imkanı sunuyor.


Kış ayları ile beraber ciltte neme en çok ihtiyaç duyulan bölgeleri etkili şekilde nemlendirdiği klinik olarak kanıtlanmış olan Neutrogena Norveç Formülü’ ürünlerinin yağlı bir his bırakmayan yapısı cilde anında nüfuz ederek cilt tarafından kolayca emiliyor.


Hızlı nemlendiren ve kolay emilen formülüyle uzun süreli nemlendirme sağlayan serinin ürünlerinin her biri farklı içerikleri ile farklı ihtiyaçları gideriyor. Serinin onarıcı bakım ürünlerinde bulunan ve yoğun nemlendirici özelliği ile bilinen panthenol aynı zamanda yumuşatıcı, yatıştırıcı ve tahriş önleyici özellikler gösterirken cildin tahrişe ve su kaybına karşı bir bariyer oluşturmasına yardımcı oluyor. Yine serideki el kremi, kavanoz krem ve dudak kremlerinde yer alan gliserin ise hava değişime bağlı olarak çatlayan, sertleşen ve kuruyan cildin tedavisinde kullanılarak cildi nemlendirip yumuşatırken yenilenmesini sağlıyor.


Türkiye’nin 1 Numaralı El Kremi Markası*


Kış mevsimine girerken cildi mevsim geçişlerine hazırlayan ve soğuyan havaların neden olabileceği kuruluktan kurtulmanızı sağlayan Norveç Formülü serisi, 1972’de ilk çıktığı günden bugüne en sevilen bakım ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle çok popüler olan ve kuruyan ellere anında çözüm sunan el kremi tüketiciler tarafından en çok tercih edilen el kremi olarak son bir yıl içinde en çok satılan ürün oldu.


Neutrogena uzmanlığı ve deneyimiyle hazırlanan seri tam bir bakım rutini için ihtiyacınız olan her şeye sahip;


Norveç Formülü Onarıcı Bakım Dudak Kremi


Gliserin ve panthenol içeren onarıcı formülü ile kuru ve çatlak dudaklar için yoğun nemlendirme sağlar. İlk kullanımdan itibaren rahatlama sağlayan dudak kremi vanilya aromasıyla hoş bir koku da verir.


Onarıcı Bakım CICA-Balm Yoğun Krem


Vücut, el, yüze uygun yoğun krem yapısıyla 3 yaşından büyük çocuklar dahil olmak üzere tüm aile için kullanılabilir. Çok kuru ve kaşıntıya yatkın ciltlere ilk kullanımdan itibaren rahatlama, her gün koruma sağlar.


El Kremi – Konsantre Formül


Gliserinle zenginleştirilmiş olan kremin tek bir damlası bile çok kuru ve çatlamış elleri anında yumuşatarak rahatlatır ve korur. Konsantre formülü sayesinde tek bir damlası dahi yeterlidir.


Deep Moisture Vücut Losyonu


İlk kullanımdan itibaren nemlendirme sağlar. Yağlı bir his bırakmayan formülü cilde anında nüfuz ederek cilt tarafından kolayca emilir. 48 saat boyunca nemlendirme sağlarken, yumuşacık bir cilt, rahatlama ve konfor hissi verir.


CICA-Onarıcı El Maskesi


Kuru ve çatlamaya yatkın elleri ilk kullanımdan itibaren onarır. Yoğun şekilde nemlendirir. 48 saat boyunca ciltte nemi korur. Manikür süresini uzatır.


CICA-Onarıcı Ayak Maskesi


Kuru ve çatlamaya yatkın ayakları ilk kullanımdan itibaren onarır ve canlandırır. Yoğun şekilde nemlendirir. Besler ve yumuşatır. 48 saat boyunca ciltte nemi korur. Pedikür süresini uzatır.


Kavanoz Kremler


Hızlı emilen bakım kreminin uzun süreli nemlendirme özelliği ile cildinizi pürüzsüz ve yumuşak hissedersiniz. Norveç Formülü 24 saat boyunca cildinizi nemlendirir. Hafif formülü sayesinde yağlı ve yapışkanlık hissi bırakmadan hızlıca emilir.


  • Yoğun bakım kremi: Ciltte 10 katmana kadar nemlendirme sağlar, rahatlatır, yumuşatır.
  • Besleyici bakım kremi: E vitamini ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirir, besler, yeniler. Ferah kokusu vücudunuzda yenilenmiş bir his bırakır.
  • Hızlı emilen bakım kremi: Hafif dokusuyla anında emilir, hoş kokusuyla cildi ferahlatır, yenilenmiş bir his bırakarak nemlendirir.

*El ve Vücut Ürünleri” kategorisi altında, “El ve Vücut” segmentinin bir alt grubu olan el segmenti altında, krem formunda yer alan ve toplam el ve vücut ürünleri kategorisinin ciro bazında %6,5’ini oluşturan “El Kremi” alt segmenti içinde; Neutrogena markası’nın, Toplam Türkiye’de (İndirim Marketleri hariç) Ağustos 2019 ile başlayan, Temmuz 2020 itibariyle sona eren son 12 aylık dönemde adet ve ciro bazında en yüksek satışa sahip marka.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !