Maske takarken artık gözler ön planda!

0

Maske takarken gözler ön planda!

Türkiye’nin lider göz makyaj markası* Maybelline New York, geniş ürün portfolyosu ve ürünlerinin içeriğiyle göz makyajında kadınların en büyük yardımcısı oluyor. 


Maske kullanımıyla beraber kadınlar kendilerini gözleriyle ifade ediyor. İçlerinden geçeni, duygularını doğru makyajla gözlerine yansıtabiliyor. İlham verici makyaj ürünleriyle göz makyajında trendlere yön veren Maybelline New York, gözlerde cesur, güçlü ve kendinden emin bir ifadenin kapısını aralarken tüm kadınlara “Gözlerinle Konuş” diyor.


Son dönemde maske kullanımının artış göstermesiyle beraber gözlerde etkileyici görünüm yakalamak daha da önem kazandı. İddialı ve dramatik makyajların öne çıktığı bu dönemde, göz makyajında trendleri belirleyen Maybelline New York, güzellik tutkunlarını “gözleriyle konuşmaya” çağırıyor! Dünyayı göz makyajı ürünleriyle tanıştıran ve maskaraları, farları ve eyelinerları ile kadınları bambaşka bir görünüme kavuşturan Maybelline New York, sonsuz seçeneklerle iddialı gözlerin anahtarını sunuyor.

 

Falsies Lash Lift Maskara ile artık kirpikler daha kalkık, daha belirgin!


Maybelline New York’un kirpik lifting etkili yeni maskarası Falsies Lash Lift Maskara; çift taraflı, eğimli fırçasıyla kirpiklerinizi kökten kavrayarak hacimlendiriyor ve kaldırıyor! Profesyonel uygulamalardan ilham alınarak üretilen Falsies Lash Lift Maskara, kirpik kaldırma teknolojisiyle uzun kirpik görünümü sunuyor.

 

Hyper Easy Eyeliner ile gözlerde tek seferde kusursuz çizgi


Hyper Easy Eyeliner makyaj dünyasını kasıp kavuruyor! Yenilikçi esnek ucuyla hiper kolay uygulanabilen Hyper Easy Eyeliner, boşluk bırakmıyor ve atlama yapmıyor. Eşit ve kusursuz çizgilerle daha çarpıcı bakışlar elde etmenizi sağlıyor.


Maske takarken gözler ön planda!
 

Maybelline New York Color Tattoo 24HR Krem Göz Farı ile baştan çıkarıcı bakışlar


24 saat kalıcı**, suya dayanıklı Color Tattoo 24HR Krem Göz Farı, iddialı renkleri ve kolay uygulanabilen formülü ile tüm kadınların kalbini fethediyor. Bulaşmaya dayanıklı Color Tattoo 24HR Krem Göz Farı, günlük modunuzu ve tarzınızı yansıtırken farı stil sahibi bir aksesuara dönüştürüyor.

 

*Nielsen’in Mayıs 2019-Nisan 2020, renkli kozmetik kategorisi, göz makyajı segmenti hacim pazar payı satış verileri esas alınmıştır.


**Kişisel değerlendirme, 104 kadın


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !