Mor Şampuan ve Maske ile Turuncu Yansımalara Son!

0

Mor Şampuan ve Maske ile Turuncu Yansımalara Son!

Sarı, gri ve rengi açılan kumral saçların bakımında en büyük sorunlardan biri olan turuncu yansımalar L’Oréal Paris Elseve Mor Şampuan ve Mor Maske ile son buluyor. 


Elseve Color-Vive Bakım Ailesi üyesi Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstererek, saçların daha küllü parlak ve güzel görünmesini sağlarken, Mor Maske, saçı yoğun şekilde besliyor, daha yoğun renk düzeltmesi sağlıyor…

 

Sarı, gri ve rengi açılan kumral saçların ortak sorunu turuncu yansımalar, L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Bakım Ailesi ile sona eriyor.

 

Elseve Mor Şampuan…

L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Bakım Ailesi üyesi Mor Şampuan turuncu yansımaları engelleyerek bu sorunu ortadan kaldırıyor. Günlük şampuandan farklı olarak şampuanlama rutinine haftada bir kez dahil edilen Mor Şampuan ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor.

 

Elseve Mor Şampuan, mor renklendiriciler ve UV filtresi içeren formülü ile karşıt turuncu tonları nötralize ederek, istenmeyen turuncu, sarı renkteki yansımalara karşı savaşıyor, saçların daha küllü, parlak ve güzel görünmesini sağlıyor.

 

Haftada bir kez ıslak saça Elseve Color-Vive Bakım Ailesi rutininiz sırasında, 2-3 dakika masaj yaparak mor şampuanı uygulayın, iyice durulayın ve saçlarınızdaki turunculaşmaya son verin!

 

Elseve Color-Vive Mor Maske…

 

Elseve Color-Vive Mor Maske ile küllü ve soğuk tonda sarı saçlara kavuşan kadınlar, “mor rutin”i Mor Maske ile tamamlıyor.

 

Elseve Color-Vive Mor Maske, turunculaşma karşıtı renk düzeltici bakım sunuyor. Saçı yoğun bir şekilde besleyerek istenmeyen turuncu ve sarı yansımaları nötralize ediyor. Elseve Color-Vive Mor Maske’yi daha etkili sonuçlar için haftada bir kez Mor Şampuan’ı kullandıktan sonra saçınıza uygulayabilir, daha küllü, parlak ve güzel saç görünümü elde edebilirsiniz.



Mor Maske, ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor, saçlardaki turunculaşmaları yok ederken saçı besliyor. İstediğiniz görünüme ulaşana kadar kullanabileceğiniz Elseve Color-Vive Mor Maske’ı 5 dakika kadar saçınızda bekleterek, saç renginizi sıcak yansımalardan, turunculuktan arındırabilir, sarı, gri ve röfleli saçlarınızı daha küllü ve kusursuz tonlara kavuşturabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !