Yıpranmış Saça Veda

0

Yıpranmış Saça Veda

Boya, röfle, ısı işlemleri ve dahası saçlarınızın zarar görmesine ve yıpranmasına sebep oluyor. Bunun için saçınızı boyatmaktan ya da şekillendirmekten vazgeçmeyeceğinizi biliyoruz. Onun yerine saçınıza doğru ve etkili yollarla bakım yapmanız için birkaç ipucu vereceğiz!


Öncelikle yıpranmış saçı yakından inceleyelim. Eğer saçınız esnekliğini kaybetmiş, uçlarında kırıklar oluşmuş ve artık canlılığını yitirmişse yıprandığını açıkça belli ediyordur. Bir test yaparak saçınızın durumunu kontrol edebilirsiniz: Bir tel saçınızı iki ucundan parmaklarınızla tutun, önce gerginleştirin sonra da koparacak gibi iki farklı yöne doğru çekin. Saç teliniz koptu mu? O zaman maalesef saçınız yıpranmış, sizden yardım bekliyor. Eğer kopmuyorsa hala esnekliğe sahip demektir, korumaya devam edin!


Peki, yıpranmış saç nasıl onarılır? Biz hem doğanın gücüne inanıyor hem de bilimin liderliğinde hareket etmeyi seviyoruz. Bu sebeple size doğal karışımların bilim ile güçlendirildiği ve etkisinin kanıtlandığı birkaç öneriyle geldik. Doğal saç maskeleri saçınıza iyi gelebilir fakat bu etkiyi görmek için saatlerce ve haftalarca vakit harcamalısınız. Bir de hazırlığı ve temizlemesi sizi pek mutlu etmeyecektir. Onun yerine yüksek teknolojiyle doğal malzemelerin onlarca kat güçlendirilmiş önerilerimize göz atabilirsiniz.


Aşağıda önerdiğimiz ürünleri kullanan 10 kadından 9’u saçlarının daha canlı ve güçlü göründüğünü söyledi!


Evde kendim bakım yapmak istiyorum derseniz saçın üç farklı katmanını onaracak ve hatta korumaya devam edecek bir ürün önerimiz var: Botanical Repair™ yoğun güçlendirici maske. Eğer saçlarınızı düzenli boyatıyorsanız ya da ısıyla şekillendiriyorsanız bu maskeden vazgeçemeyeceksiniz. Bu maske avokado ve organik sertifikalı yeşil çay gibi güçlü bitkisel içeriklere sahip ve %93 doğal olarak türevli! Yani evde yaptığınız doğal saç maskelerinin bilim ile onlarca kat güçlenmiş versiyonu. Bitkilerin onarım teknolojisini kullanarak saçı anında güçlendiren, onaran ve pürüzsüz görünüme dönüştüren bu maskeyi kullanmanın birkaç yöntemi var.


Eğer saç maskesi yapmak için üşengeçseniz duştan önce maskeyi sürün, dilediğiniz kadar bekletin. Duşa girdiğiniz zaman durulayın, böylece yıkamak için tekrar vakit harcamanıza gerek kalmaz. Eğer saçlarınız artık S.O.S acil durum uyarısı veriyorsa maskeyi saç dip ve boylarına iyice yedirin, daha sonra sıcak bir havluyla saçlarınızı sarın ve gece maskeyle uyuyun, böylece maske en deri saç köklerinize kadar inmek için vakit bulacak. Sabah kalkın ve saçınızı durulayın, bunu haftada en az bir kez tekrarlayın. Bir kez kullandıktan sonra dahi saçlarınızın daha yumuşak, pürüzsüz ve canlı olduğunu kendiniz hissedeceksiniz.


Maske ile uğraşmak istemiyorum, saçlarım da o kadar güçsüz değil ama bakım şart diyorsanız aynı serideki Botanical Repair™ güçlendirici durulanmayan bakım kremini deneyebilirsiniz. Duştan sonra ıslak saçlarınıza ya da şekillendirmeden önce kuru saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Doğal içerikli bu saç kremi saçınızda bir kalkan etkisi yaratıp ısıya karşı koruyacak aynı zamanda saçın güçlenmesi için içeriden bakım yapacak. Merak etmeyin, dokusu o kadar hafif ki saçlarınızda yağlanma ya da ağırlaşma olmayacak!


Devamlı olarak saçınıza bakım yapmak, uğraş olmadan güçlendirmeye devam etmek isterseniz aynı seriye ait şampuan ve saç kremi yaptığınız tüm bakımları destekleyecek ve etkisini artıracak. Böylece saçınıza 7/24 bakım yapmış gibi sonuç elde edeceksiniz!



Peki Botanical Repair™ 3 katmanlı saç onarımı nasıl çalışıyor?

  1. Saçı korteksinde onarıyor: Bitkisel moleküller ile saç bağlarını çoğaltıyor ve saçları içten dışa onarıyor.
  2. Kütikülde önlüyor: Aveda’nın avokado, organik sertifikalı yeşil çay ve sacha inchi içeren zengin besleyici bitkisel harmanı saçı kolay taranır hale getiriyor ve kırılmayı önlemeye yardımcı oluyor.
  3. F-katmanında koruyor: Aveda’nın bitkisel türevli kompleksi saçın f-katmanını taklit ediyor ve saçı gelecekteki hasarlardan koruyan, saç kütikülünün yüzeyini “mühürleyen” yağ asidinden yapılmış görünmez, suya dayanıklı bir lipit tabakası oluşturuyor.

Botanical Repair™ kullananlar memnun mu?


-Kullananların %100’ü saçlarını anında daha yumuşak ve pürüzsüz hissetti*

-Kullananların %97’si saçlarının anında daha canlı bir görünüme kavuştuğunu söyledi*

-Kullananların %95’i saçlarını anında onarılmış hissetti*


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !