​Saçlarınız için doğadan gelen uzmanlıkla tanışın!

0

​Saçlarınız için doğadan gelen uzmanlıkla tanışın!

Doğal olan saftır, doğal olan güzeldir, doğal olan güvenilirdir. Doğanın en faydalı özlerini en etkili formüllerle sizin için bir araya getirdik. Uzman Dr. Ender Saraç’ın önerdiği ve faydaları saymakla bitmeyecek doğal içerikler; NaturePro Serisinde…


Sarımsak, kekik, ısırgan, atkuyruğu otu gibi ülkemizde yaygın olarak kullanılan geleneksel bitkiler NaturePro serisinde özellikle saçlar için bir araya getirildi. Avon, son yıllarda insanların güzellik ürünlerinde doğal kaynaklı bileşenleri tercih ediyor olmalarından ilham alarak doğal içeriklerle “NaturePro” serisini hazırladi.


Atkuyruğu otu ile saçlarınıza güç katın


Uzman Dr. Ender Saraç saçlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor; ‘’Atkuyruğu otu, saçlar için önemlidir. Silika (kumun temel maddesi), saçın temel proteinidir. Saçların uzamasında, güçlenmesinde etkilidir. Aynı zamanda saçların kalınlaşmasını sağlar ve koparak dökülmesinin önüne geçer. Atkuyruğu otlu saç maskesinde de Atkuyruğu, ısırgan, civanperçemi, zeytinyağı, argan yağı, shea yağı bulunuyor. Bu içerikler saçların kolay taranması, yumuşaması ve kaybettiği yağı geri almasını sağlar. “


Saç Güçlendirici At Kuyruğu Otlu Şampuan; 


Atkuyruğu, ısırgan, biberiye, civanperçemi ve papatyayla zenginleştirilmiş formülü saçları güçlendirmeye yardımcı olur. D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle saçları nemlendirir. Tüm saç tipleri için uygundur.


Saç Güçlendirici At Kuyruğu Otlu Saç Maskesi; 


Atkuyruğu, ısırgan, civanperçemi, zeytinyağı, Argan yağı ve shea yağıyla saçları güçlendirmeye yardım eder, parlak bir görünüm verir. E vitamini, D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle kolay tarama sağlar.Tüm saç tipleri için uygundur.



Sarımsak ve kekikle koparak dökülmelere son verin!


*Koparak dökülme karşıtı Sarımsak ve Kekikli Şampuan; 


İçeriğindeki sarımsak, kekik, ısırgan, biberiye, papatya ile zenginleştirilmiş formülü koparak dökülmelere karşı saçları beslemeye yardımcı olur. D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle parlak bir görünüm ve kolay tarama sağlar. Tüm saç tipleri için uygundur.


*Koparak dökülme karşıtı Sarımsak ve Kekikli Saç Maskesi; 


İçeriğindeki sarımsak, kekik, zeytinyağı, argan yağı, shea yağı, ısırgan, papatya sayesinde saçlardaki koparak dökülmeleri azaltmaya yardım eder. E vitamini, D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle kolay tarama sağlar. Tüm saç tipleri için uygundur.


*Koparak dökülme karşıtı Sarımsak ve Kekikli Saç Bakım Yağı; 


Sarımsak, kekik, zeytin, argan, Hindistan cevizi, badem, jojoba, çörek otu, ceviz, ayçiçek, ısırgan, kayısı, biberiye yağları ve E vitaminiyle zengin formülü sayesinde saçları güçlendirerek koparak dökülmeleri azaltmaya yardımcı olur. Saçları nemlendirir, daha parlak bir görünüm ve ideal bakım sağlar.


*AVON NaturePro serisindeki tüm ürünler dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, gluten ve hayvansal kaynaklı bileşen içermez.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !