Ortam sıcaklığına göre saçlarınız rengini değiştirsin

0

Ortam sıcaklığına göre saçlarınız rengini değiştirsin

Saçlarınız ortamın sıcaklığına ayak uydursun

  

Kesimleri ve renkleriyle ruh halinizi yansıttığınız saçlarınız artık ortam sıcaklığına da ayak uyduruyor. 


Morfose Cosmetics’in girdiği ortama göre imajında keskin geçiş isteyen kadınlar için geliştirdiği, Türkiye’de ilk ve tek olan ürünü Change Colour Sprey, yazın tüm enerjisini saçlarınıza yansıtmanızı sağlayacak. Birkaç püskürtme ile saçlarınıza kolayca uygulayabileceğiniz sprey, ortam ısısına göre saçlarınızın yeşilden maviye, mordan pembeye, yeşilden sarıya, turuncudan sarıya kadar birçok faklı renk arasında geçiş yapmasını sağlıyor. 


Morfose Cosmetics, yazın tüm enerjisini saçlarına yansıtmak isteyen ve saç renklerinde sınır tanımayan kadınlar için geliştirdiği Change Colour Sprey, ortam sıcaklığına göre saçların renklerini değiştiriyor. Saçları boyamadan birkaç küçük dokunuşla hızlı bir renk geçişine izin veren Change Colour Sprey, dilediğiniz an imajınızda keskin geçişler sağlayacak. Uygulama sonrası ortam sıcaklığına göre yeşilden maviye, mordan pembeye, yeşilden sarıya, turuncudan sarıya kadar farklı renk geçişleri sunan sprey ile yazın tüm enerjisini saçlarınıza ve bulunduğunuz ortama yansıtacaksınız.

 

Sizin ve yaz aylarının favori ürünü

Saçın doğal yapısına zarar vermeden geçici olarak saçları renklendirerek dilediğiniz an fark edilir bir imaj değişimi sunan Change Colour Sprey, tüm saç tipleriyle kolayca uyum sağlıyor. Kuruma sonrası akma ve bulaşma yapmayan sprey sizin ve yaz aylarının en favori ürünü olacak.  

 


Saç boyası kullanmadan farklı renkleri deneyimleyin

Son derece kolay bir kullanım sunan spreyi iyice çalkaladıktan sonra tutam şeklinde ayırdığınız kuru saçınıza 15-20 cm mesafeden eşit şekilde püskürtün. Saçınızı taradıktan sonra saç kurutma makinesiyle ısı uyguladığınızda ya da bulunduğunuz ortamın sıcaklığına göre saçlarınızın renginin değiştiğini göreceksiniz. Şampuanla yıkayarak saçtan kolayca arınan sprey, farklı renkleri boya kullanmadan denemenize de yardımcı oluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe