Dümdüz saçlar için 5 dakika

0
Dümdüz saçlar için 5 dakika

Philips, güneşli günlere sağlıklı saçlar ile başlamak isteyen kullanıcılarını StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Fırçası BHH880/00 ile tanışmaya davet ediyor. Işıltılı ve doğal görünümlü saçlara kavuşturan StyleCare Essential’ın en önemli iki özelliği; ThermoProtect teknolojisiyle saçları koruma altına alması ve ekstra geniş fırçasıyla sadece 5 dakikada kusursuz görünüme kavuşturması…

Kullanıcıları için en iyisini düşünen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını dinleyerek çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, sıcak günlerin gelişiyle saçlarını her gün şekillendirmek konusunda soru işareti olanlara ‘sadece 5 dakikalık’ bir çözüm sunuyor: StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Fırçası BHH880/00!

Yalnızca 5 dakikada doğal görünümlü ve harika parlaklıkta saçlara kavuşturan StyleCare Essential, ThermoProtect teknolojisiyle sıcaklığı sabit tutuyor ve aşırı ısınmayı önleyerek saçlarınızı korumaya alıyor. Üstelik üçlü fırça ucu tasarımı başınızı ısıdan korurken saçınızı nazikçe açarak düzleştiriyor. İki farklı ayarı ile saçınıza uygun sıcaklığı seçmenize olanak sağlayan StyleCare Essential, turmalin seramik kaplamasıyla pürüzsüz ve elektriklenmeyen görünüm vaat ediyor. StyleCare Essential palet şekilli fırça tasarımıyla tek seferde daha fazla saçı düzleştirirken zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

StyleCare Essential’ın düğüm olmayı /dolaşmayı önleyen döner kablosu, 1,8 metrelik uzunluğuyla da zahmetsizce saçlarınızı düzleştirmeye olanak tanırken, LED ışıklandırmasıyla sadece 50 saniyede kullanıma hazır olduğunu gösteriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe