Pantene ile Bu Yaz Senin Yazın!

0
Saçlarını ılık suyla yıkamalısın!


Her saç tipine ve ihtiyacına uygun ürünleri ile Pantene, yazın yıpratıcı etkilerine karşı saçlarını koruyup, yaza güçlü bir başlangıç yapman için yanında! Daha güçlü ve sağlıklı saçlara kavuşarak bu yaz senin yazın olacak.

Saçlarımız bizim için en önemli güç kaynağı. Sabah aynaya bakıp güne harika saçlarla başladığımızı gördüğümüzde kendimizi daha pozitif ve daha güçlü hissederiz. Fakat yazın güneş, kum, deniz gibi yıpratıcı etkiler bu görünüme ulaşmamızda engel olabilir. Pantene’in her saç tipine ve ihtiyacına uygun saç bakım ürünleri ile tüm bu etkileri ortadan kaldırıp, harika saçlara kavuşarak bu yaz senin yazın olacak.

Saç bakım rutinine ekleyeceğiniz birkaç adımla her zamankinden daha güçlü ve sağlıklı saçlara ulaşarak, yaza güçlü bir başlangıç yapman mümkün. İşte Pantene ile ‘’Bu yaz benim yazım!’’ dedirtecek birkaç adım:

1.Saçlarını ılık suyla yıkamalısın!
Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle ılık suyu tercih etsek de hala birçoğumuz sıcak su ile duş almaktan vazgeçemiyor. Oysaki sıcak su saçın yüzeyindeki faydalı yağların ve minerallerin de kir ile birlikte akıp gitmesine ve saçlarının doğal nem dengesini kaybetmesine neden olur.Pantene Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan ile ılık suda yıkayarak, saçlarına zarar vermeden sağlıklı bir görünüm ve parlaklık kazandırabilirsin.

2.Saç tipine uygun saç bakım kremini her duşta kullan!
Daha güçlü ve sağlıklı saçlar için sadece şampuan yeterli değil. Her duşta şampuan sonrası PantenePro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Saç Kremi uygulayarak saçlarını yaz mevsimin etkilerine karşı güçlendirip, daha yumuşak ve parlak bir görünüm kazanmalarını sağlayabilirsin.

3.Saçlarının sağlıklı görünümünü geri kazan!
Şampuan ve saç kremi sonrası saçlarına son dokunuşu Pantene 3 Dakikada Mucize Krem ile yapabilirsin. Saçlardaki 3 aylık yıpranmayı sadece 3 dakikada onarmaya yardımcı olan Pantene 3 Dakikada Mucize Krem, saçlarına kökten uca derinlemesine nüfuz ederek bakım yapar. Pantene 3 Dakikada Mucize Krem, yazın her türlü yıpratıcı etkisine karşı 5 farklı çeşidi ile çözüm sunuyor: Onarıcı ve Koruyucu Bakım, Dökülme Karşıtı, Güç ve Parlaklık, Nem Terapisi, Superfood Gür ve Güçlü.

4.Duş sonrası da bakım rutinini devam ettirmen mümkün!
Sadece duş sırasında değil, duş sonrasında ya da uygulayacağın herhangi bir ısı işlemi öncesi harika saçlara kavuşmak için saç bakımını devam ettirebilirsin. Islak ya da kuru saça uygulanabilen Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım 7/24 Saç Bakım Kremi ile saçların pürüzsüzleşirken, şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı güçlenerek güzel ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor. Saçlarının elektriklenip, kabarmasını da önleyerek, istediğin gibi şekillendirebilirsin. Çantada kolaylıkla taşıyabileceğin, ıslak ya da kuru saça uygulanabilen Pantene Argan Yağlı Elixir ile de saçlarının ihtiyaç duyduğu her an uygulayarak, ışıl ışıl bir görünüm kazandırabilirsin.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe