Yaza jel ojeler damgasını vuracak

0
Yaza jel ojeler damgasını vuracak

Evlerde de olsak dışarıda da, tırnak bakımı ve renkli ojeler hem kendini iyi hissettiriyor hem de bakımlı bir görünüm veriyor. 

essence’in vegan formüllü jel shine last&go ojeleri yoğun pigmentleriyle uzun süre tırnaklarda kalırken, renk seçenekleriyle de tırnaklara yazı getiriyor.

Tırnaklarınıza yepyeni bir görünüm vermek essence ile düşündüğünüzden daha kolay. Jel formülü ile uzun süre kalıcı olan essence shine last&go ojeleri en son oje trendlerinden esinlenen yoğun pigmentli, farklı renk tonlarında seçenekleriyle yaza renk ve hareket katıyor. Mevcut oje serisine göre daha hızlı kuruyan yeni shine last&go ojeleri evde de tırnak bakımı yapmayı kolaylaştırıyor.

Oje düzeltici kalemle kusursuz görünüm

Oje sürerken başınıza gelen aksilikler artık dert değil. Hangi renk veya boyutta olursa olsun, essence hassas kontürlü oje düzeltici kalem en küçük hatayı bile ortadan kaldırarak, pratik bir çözüm sağlıyor. Kalem, üç değiştirme ucuyla birlikte uzun süreli kullanılabiliyor.


Tırnak bakımınızı ihmal etmeyin 

İyi ve bakımlı tırnaklar için onarıcı tırnak yağı şart. Vegan, güçlü sertleştirici essence tırnak bakım yağı ile kırılgan tırnaklar artık geçmişte kaldı. Kırılgan ve yumuşak tırnakları güçlendiriyor. Haftada iki kez uygulayarak, kırık tırnaklarınızı yüksek parlaklığa sahip son derece güçlü tırnaklara dönüştürebilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !