Saçlarının gücüne güç katacak kolajen bakımı

0
Saçlarının gücüne güç katacak kolajen bakımı

Saçlarınızı hayatın yıpratıcı etkisinde kolajen ile kurtarın

Saçlarımız şehrin tozu, hava kirliliği ve günü stresi ile canlılığını kaybedebiliyor. Tüm bunların yanı sıra fön, boya, maşa gibi saçımızı yıpratıcı şekillendiriciler saçın kolajen yapısını bozabiliyor. Morfose’un canlılığını kaybeden saçlar için geliştirdiği Morfose Buble Mavi serisi ile kolajenin yenileyici etkisiyle evinizde saçlarınıza bakım yaparak saçınıza hak ettiği canlılığını geri verebilirsiniz. 

Yıpranan ve canlılığını kaybeden saçlara özel ürünler geliştiren Morfose, kalojenli bakım ürünleri ile saçlara canlı ve ışıl ışıl parlayan bir görünüm kazandırıyor. Morfose Buble Mavi Seri; Kalojenli 2’si bir arada şampuan ve saç kremi, İki faz saç kondisyoneri ve Kalojenli saç bakım maskesinden oluşan 3’lü set, saçlarınızın kaybettiği kolajen ihtiyacını karşılayarak, saçlarınızı baştan aşağı yenilemenize yardımcı oluyor. 

Su kaybını azaltan içeriği ile güçlü saçlara sahip olun 
Kuru ve kırılgan saçlar için formülü özel olarak geliştirilen Morfose 2’si bir arada Kolajenli Şampuan ve saç kremi, en canlı ve parlak saçlar için saç için en önemli yapısal protein olan kolajenle zenginleştirildi. Saçınızı nazikçe temizleyen şampuan, içeriğinde bulunan özel bileşenler sayesinde saçın su kaybını azaltıyor. Yağlı görünümün azaltılmasına da yardımcı olan şampuan gün boyu daha yumuşak ve güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. 

Saçlarınızı föne ve maşaya hazırlayın 
Fön, maşa ve saçı yıpratan uygulamalara karşı saçı korumak ve güçlendirmek için geliştirilen Morfose kolajen çift faz kondisyoneri, saçın kolay taranmasına ve yumuşatılmasına yardımcı oluyor. Her gün kullanım için uygun olan kondisyoner, güçlü kolajen içeriği sayesinde en zorlu bakımda bile saçlarınızı korumaya ve canlılığını sağlar. 

İpeksi bir görünüm için
Cildin ve saçların en önemli yapı taşlarından olan kolajen ile zenginleştirilmiş Morfose Kolajen Saç Maskesi, tüm saç tellerine etki ederek saçınızı güçlendirir ve ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Pürüzsüz yapısı ile kolay bir kullanım sağlayan maske, günlük yıpranmanın saç yüzeyindeki olumsuz etkilerini silerek ipeksi bir görümün sunuyor.   

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe