Yaz sıcaklarında panda gibi görünen gözlere son!

0
Yaz sıcaklarında panda gibi görünen gözlere son!



Suya dayanıklı, dağılmayan maskara ile yazın panda gibi dolaşmaya son!

Yeni normal düzenine uyum sağladığımız bu dönemde makyaj trendleri gözlere ve bakışlara yoğunlaştı. essence’nin yazın akmayan, suya dayanıklı, dağılmayan maskaraları hem göz alıcı kıvrımlar sağlıyor hem de tüm kirpikleri kaplayarak gözleri belirgin hale getiriyor. 

essence’in vegan ve yağsız formüllü maskaraları yaz sıcaklarına dayanıklı olması ve su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor. Kirpiklere hacim katarak odağı gözlere çeviren maskaralar, kümelenme yapmamaları ve yumuşak dokularıyla da yaz mevsiminde göz makyajını kolay ve etkileyici hale getiriyor.

Yaz sıcaklarında panda gibi görünen gözlere son!

Yaz sıcaklarında panda gibi görünen gözlere son!

essence smudge-proof hacim maskara, “bye bye panda eyes!” sloganıyla gün içinde maskarası akan ve pandanın gözlerini andıran bir görünüme dönüşenlerin favorisi olmaya aday. Yağsız ve vegan formüle sahip maskara sadece kirpikleri siyahla kaplamakla kalmıyor aynı zamanda ince kirpikleri bile sararak yumuşak bir tabaka oluşturuyor. Etkisi bütün gün süren, tere ve gözyaşlarına bile dayanabilen maskara, kirpiklerde topaklaşma yapmıyor ve ılık suyla kolayca çıkarılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe