Yaz boyu bakımlı bir cilt için

0
Yaz boyu bakımlı bir cilt için

Sağlıklı bir cildin sırrı, düzenli cilt bakımından geçiyor. CeraVe, dermatologlar* ile geliştirdiği kuru ciltlere yönelik nemlendirici ve temizleyicilerle kadınların bu yaz rutin cilt bakımında en büyük yardımcısı oluyor.

Sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde cilt bakımını ihmal etmemek gerekiyor. Her yaştan insana sunduğu cilt bakım ürünleriyle cildinize iyilik taşıyan CeraVe, nemlendirici ve temizleyicileriyle yaz boyu bakımlı bir cildin kapısını aralıyor.

Nemlendirici Krem
CeraVe Nemlendirici Krem, dezenfektan kullanımı ve sık yıkanmaktan çatlayan ellerin en büyük yardımcısı oluyor. Cilt bariyerini güçlendirerek elleri gün boyu nemlendiren ürün, çok fazlı yapıya sahip kontrollü salınım teknolojisiyle aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor, böylece nemlendirme etkisi gün boyu sürüyor. Yoğun kıvamıyla yağlılık hissi bırakmıyor.

Nemlendirici Losyon 
CeraVe, cildin ihtiyaç duyduğu nemi CeraVe Nemlendirici Losyon’la sağlıyor. Kuru ve çok kuru ciltler için uygun olan CeraVe Nemlendirici Losyon, cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olurken hafif dokusuyla gün boyu nemlendirme sunuyor. Güneş sonrası kullanım için de ideal olan CeraVe Nemlendirici Losyon, cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriyor.

Nemlendirici Yüz Kremi
3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içeren formülüyle gün boyu cildi nemlendirirken cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Parfüm içermeyen yapısı hassas ciltler için uygundur.

Köpüren Temizleyici
Köpüren jel kıvamındaki formülü cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içeren CeraVe Köpüren Temizleyici, cildin koruyucu bariyerine zarar vermeden cildi fazla yağdan arındırıyor ve temizliyor. Parfüm içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur.

*Ürün, dermatologlar tarafından belirtilen bilgi ve ihtiyaçlar esas alınarak geliştirilmiştir. 

Yaz boyu bakımlı bir cilt için


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe