Lekelere karşı güneş koruyucu etki

0
Lekelere karşı güneş koruyucu etki

Ducray Melascreen UV SPF 50+ Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem

Ducray Melascreen UV Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+ özelliği ile güneşe karşı yüksek koruma sağlarken patentli filtre sistemi ile de güneş kaynaklı hiperpigmentasyon, lokalize kahverengi lekeler ve yaşlılık lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ducray Melascreen UV Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem ailesi vücut ve el kremi olmak üzere iki üründen oluşuyor.

Vücudunuzda lekesiz koruma!

Ducray Melascreen UV Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem, güneşin zararlı ışınları, yaşlanma ve gebelik gibi nedenlerle ortaya çıkan kahverengi cilt lekelerinin oluşumunu engellemeye ve mevcut lekelerin giderilmesine yardımcı oluyor. Pierre Fabre Laboratuvarları’nda üretilen geniş spektrumlu foto-koruma sistemi ile UVA ve UVB ışınlarını engelliyor ve lekelerin rengini açıyor. Leke açıcı ve kırışıklık giderici etkiye sahip aktif madde RonaCare AP ile de kahverengi lekeleri gideriyor, cildi sağlıklı bir şekilde aydınlatıyor, hiperpigmetasyonu gözle görülür şekilde azaltıyor ve foto yaşlanmayı önlüyor. Cildi onarıp pürüzsüzleştiriyor.

Parfüm içermeyen Ducray Melascreen UV Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem alerjik reaksiyon riskini en aza indirecek şekilde formüle edilmiş içeriği ile hipoalerjenik özellik taşıyor, karma, yağlı ve kuru ciltler için vücudunuzda lekesiz koruma sağlıyor.

Ellerde leke ve yaşlanmaya son!

Ducray Melascreen UV Güneş Kaynaklı Yaşlanma ve Leke Karşıtı El Kremi, güneşten kaynaklanan erken cilt yaşlanmasını yavaşlatırken, lokal lekeleri gidermeye yardımcı oluyor. Formulündeki L-White® ile güneş kaynaklı lekelere neden olan pigmentlerin sentezini sınırlandırıyor, koyu lekelerin rengini açmaya destek oluyor. 
Lekelere karşı güneş koruyucu etki


SPF 50+ güneş filtresi sayesinde güneş kaynaklı yaşlanmaya karşı cildi yoğun bir şekilde koruyor ve Hyaluronik Asit içeren formülü ile de ciltte koruyucu bir nem tabakası oluşturarak cildin dolgunluğunun yeniden kazanmasını destekliyor. Böylelikle düzensiz cilt tonunda iyileşme sağlanırken, daha sıkı ve elastik bir cilt elde edilmesini sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe