Hassas Cildini Sağlıkla Tazele!

0
Etkinliği dermatolojik ve klinik olarak test edilen Sebamed Deo Roll On, alüminyum içermeyen formülü ve tazelik hissi veren kokuları ile uzun süren ferahlık sağlıyor. 

Aynı zamanda cildin ideal pH numarası olan 5.5'lik değeriyle cildin doğal koruyucu tabakasını sağlıklı tutuyor. Hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Sağlıklı bir vücudun reaksiyonu olan terleme, beraberinde istenmeyen etkiler de ortaya çıkarabiliyor. Terlemenin ortaya çıkarttığı sorunların önüne geçmek için pek çok kişi parfüm, deodorant gibi çözümlere başvuruyor. Terlemenin olumsuz etkilerine karşı önlemler alırken bu ürünlerin zararlı kimyasallar içermemesine dikkat edilmesi gerekiyor.

Alüminyum tuzu ve alkol içermeyen Sebamed Deo Roll On, ter bezlerini tıkamadan uzun süreli koruma sağlıyor. 5.5’lik pH değeriyle cildin doğal koruyucu tabakasını sağlıklı tutuyor ve cildi tahriş etmeden bakım yapıyor.

Alüminyum ve Alkol İçermeyen Özel Formül

Hassas ciltler için geliştirilmiş Sebamed Deo Roll On, alüminyum ve alkol gibi zararlı kimyasallar içermeyen formülüyle ter bezlerinin fizyolojik işlevlerini engellemeden terlemeyle oluşabilecek istenmeyen kokuları engelliyor. Trisoft biyolojik bileşen sistemiyle kokuları giderip cilde bakım yapıyor ve ciltteki bakteriler tarafından kötü kokulu maddeler üretilmesini engelliyor.


5.5'lik pH değeriyle cildin doğal koruyucu asit örtüsünü desteklerken tazelik hissi veren kokusuyla ciltte uzun süreli ferahlık sağlıyor. Etkinliği ve cilde uyumu klinik olarak test edilen Sebamed Deo Roll On’un Fresh ve Hassas olmak üzere iki seçeneği bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe