Her gün yıkama saç köküne ve derisine zarar veriyor

0
Saçınızda temiz ve canlı görünümü kuru şampuanla yakalayın!

Saçları her gün yıkamak, saç kökleri ve derideki florayı bozarak daha fazla yağlanma, kepek ve dökülmelere yol açabiliyor. Özellikle yağlı veya zor şekil alan saçları her gün yıkamadan şekillendirmenin en hızlı ve etkili yöntemi ise kuru şampuandır! Morfose Cosmetics’in kuru şampuan çeşitleri, yıkama gerektirmeden anında tertemiz bir görünüm sağlarken özel formülleriyle saçlara canlılık, hacim ve nem kazandırıyor.

Saçları zor şekil alan veya hızlı yağlanan pek çok kişi, şampuanla yıkamadan evden dışarı adım atmayı dahi tercih etmez. Ancak bu denli sık saç yıkamak, köklerdeki ve derideki florayı bozarak aslında saçın daha hızlı yağlanmasına, kepeklenmesine ve dökülmesine neden oluyor. Saçı her gün yıkamadan temiz ve bakımlı bir görüntü yaratmanın yolu ise kuru şampuandan geçiyor. Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markası Morfose Cosmetics’in kuru şampuanları yalnızca birkaç fısta saçın havasını değiştiriyor. Hoş kokusu ile saçtaki kötü kokuları da gideren ürünler durulama gerektirmiyor ve saçta kalıntı bırakmıyor.

Canlandırıcı etki

Yıkama gerektirmeden temiz bir görünüm sağlayan Morfose Canlandırıcı Koruyucu Kuru Şampuan, saçın dış etkenlerden korunup canlanmasına destek oluyor. İçeriğindeki özel bileşenler ile saçın rengini koruyan ürün, besleyici aktiflerle de saça yumuşaklık katarak doğal bir görünüm kazandırıyor.

Ekstra hacimle enerjik görünüm

Özel geliştirilmiş formüllü Morfose Ekstra Hacim Veren Kuru Şampuan saçta oluşan yağı emerek dolgunluk ve hacmi artırıyor. Canlılık hissi veren kuru şampuan, kullananların gün boyunca kendilerini zinde ve enerjik hissetmesini sağlıyor.

Saçın nemini koruyan formül

Saçlarda temiz ve parlak görünüm yaratan Morfose Tazeleyici Arındırıcı Kuru Şampuan ise yağı emerek tazelik hissi yaşatıyor. İçeriğindeki keratin ile saç tellerini besleyen ürün, hyalüronik asitle de saçın nemini korumaya yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !