Cildiniz kendini onarma yeteneği kazanıyor!

0
Biyolojiden güç alan lider dermatoloji markası Bioderma, kuru cilt ve ileri cilt kuruluğu için geliştirdiği Atoderm Serisi ile cildin nem dengesi düzenleyerek, cilt bariyerinin kendini onarma yeteneği kazanmasına destek oluyor.

Kış aylarının gelişiyle birlikte cildimiz her zamankinden daha hassas ve nemsiz olur. Cildin kendi nemini üretemediği durumlarda, cilt bariyeri kırılganlaşmaya ve bunu oluşturan yapı taşları da azalmaya başlar. Cildin kendisinden ilham alan Bioderma, Atoderm serisi ile cilt kuruluğunun derecesine göre birbirinden farklı hijyen, bakım ve tamamlayıcı bakım ürünleri sunuyor.

Atoderm Shower Oil kuru ciltler için duştan başlayan bir konfor sağlıyor. İçeriğindeki Vitamin PP ile cilt bariyerindeki lipit sentezini artırırken, Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy patenti sayesinde kaşıntı ve gerginlik hissini önlüyor.

Atoderm Cream ile cilt bariyerini onarırken, tahriş edici ajanların cilde girişini engelliyor. İçerdiği yüksek oranda vazelin/gliserin ile nemin cildin en derin katmanına kadar inmesini sağlıyor.

Atoderm Intensive Gel, cildi yatıştırmaya, arındırmaya ve cilt konforunu yeniden kurmaya yardımcı oluyor. Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy patenti sayesinde kaşıntı ve kızarıklık hissini önlüyor. Ciltteki lipit sentezini artırarak cildin kurumasının engellenmesine destek oluyor.

Atoderm Intensive Balm, Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy patenti sayesinde kaşıntı ve kızarıklık hissini önlüyor. İçeriğindeki kanola yağı ve ayçiçek yağı sayesinde cildi besleyerek, cildin korunmasına ve nemlenmesine yardımcı oluyor. Ciltteki lipit sentezini artırarak, cilt bariyerinin kendini onarma yeteneği kazanmasına destek oluyor.

Atoderm Hand&Nail Cream, içeriğindeki shea yağı ve gliserin sayesinde el ve tırnak bakımı için yoğun nemlendirici ve koruyucu etki sağlıyor. Cildi nemlendirerek, kızarıklık ve kaşıntılara karşı cildi korurken, cildin su tutma kapasitesinin artırılmasını sağlıyor.

Ahududu aromalı Atoderm Lip Stick, soğuk havalarda kuruyarak çatlayan dudakları içeriğindeki shea yağı ve vazelin sayesinde derinlemesine nemlendiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !