Baharda Sağlıkla Tazelenin

0
İlkbaharla birlikte doğa yepyeni bir başlangıca hazırlanırken vücudumuzda bu döneme uyum sağlamaya çalışıyor. Ancak mevsimin getirdiği değişkenlik bazen terlemeyle kendini gösterebiliyor. 

Etkinliği ve cilde uyumu klinik olarak test edilen Sebamed Deo Pump Sprey , ter kokusuna karşı etkin koruma sağlarken, cildinizin sağlını koruyor.

Bahar belki de mevsimlerin en güzeli, doğa eşsiz bir uyanış yaşıyor. Pırıl pırıl gökyüzü, içimizi ısıtan güneş, yeşilin en güzel tonlarını sergileyen ağaçlar, çiçeklerle ilkbahar, mutluluk saçıyor. Baharın gelişiyle tıpkı doğanın kendini yenilemesi gibi vücudumuzda mevsime uyum sağlamaya çalışıyor. Bu durum kimi zaman fazla terlemeyle kendini belli ediyor.

Aslında son derece sağlıklı ve doğal bir durum olan terleme, vücudumuzun ısı dengesini sağlamaya çalışmasından kaynaklanıyor. Ancak terleme bazen yarattığı ıslak his bazen de koku nedeniyle rahatsızlığa neden olabiliyor. Sebamed uzmanlığıyla geliştirilen Sebamed Deo Pump Sprey , ter kokusuna etkili ve sağlıklı bir çözüm sunuyor.

Alüminyum, koruyucu ve boya içermeyen Sebamed Deo Pump Sprey, ter kokusuna karşı etkin koruma sağlarken aynı zamanda kalıcı ferah kokularıyla parfüm etkisi yaratıyor.

5.5'lik pH değeri cildin doğal koruyucu asit örtüsünü destekleyen Sebamed Deo Fresh Deodorant, içeriğindeki etkin koku giderici bileşen Trietil Sitrat sayesinde ise vücut kokusuna yol açan bakterilerin çoğalmasının önüne geçiyor. Ancak bunu yaparken ter bezlerinin fizyolojik işlevini engel olmadığı için sağlıkla tazelenmenize imkan sağlıyor. Etkinliği ve cilde uyumu klinik olarak test edilen Sebamed Deo Fresh Pump Sprey’in ’ın Active, Blossom ve Fresh olmak üzere üç ayrı parfüm seçeneği bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe