Yağlı ciltlerin yapması ve yapmaması gereken şeyler

0
Hava kirliliği, sıcak hava koşulları, bazı ürün içeriklerinde bulunan sert kimyasallar gibi dış etkilerle, hassaslaşan cilt, mevcut dengesini yitirerek daha fazla yağ ve sebum üretmeye başlar. Bu da gözeneklerin tıkanmasına ve sivilce oluşumuna neden olur. 

İşte Unilever’in yüz bakım markası Simple’ın yeni serisi Simple Daily Skin Detox, yağlı ciltlerdeki yağ dengesini kontrol etmek üzere tasarlandı. İçerdiği kekik, çinko PCA, cadı fındığı gibi cilt bakımında iddialı üç etkili içeriğin yanı sıra, B3, gliserin prebiyotik etkili içeriklerin kombinasyonuyla yeni seri, ciltte her gün detox etkisi yaratıyor.

Kekik, çinko ve cadı fındığı ile kusursuz ve mat bir cilt!

Yedi farklı ürün çeşidi ile yağlı ciltlerin günlük cilt bakımında ihtiyacı olan her şeyi sunan Simple Daily Skin Detox serisi, içeriğindeki kekik ile ciltte hijyenik bir etki yaratırken; çinko PCA sebum üretimini dengeye sokarak ciltteki yağı dengeleyen nemlendirici görevi görüyor. Serinin öne çıkan içeriği cadı fındığı ise; cildi kurutmadan fazla yağı dengeliyor ve ciltte oluşabilecek pürüzleri en baştan engelleyerek kusursuz bir görünüm sağlıyor. Bu büyük üçlünün müthiş karışımını içeren Simple Daily Skin Detox ile parlamayan, #KusursuzveMat bir cilt görünümü ortaya çıkıyor!

PETA tarafından onaylı Cruelty-Free akreditasyonuna sahip Simple’ın diğer ürünlerinde olduğu gibi Simple Daily Skin Detox serisinde de, hayvansal kaynaklı içerik bulunmuyor. Yeni seri; sert kimyasal, parfüm, renklendirici, etil alkol, parabenin yanı sıra, cildi kurutan ve tahriş eden salisilik asit ile gözenekleri kapatarak cildin hava almasını engelleyen mineral yağ gibi bileşenleri de içeriğinde barındırmıyor.

Yağlı ciltler için SOS çözüm!

Simple markasının Türkiye’de çok tercih edilen ürünlerinden Micellar Makyaj Temizleme Suyu, yağlı cilt serisinde de öne çıkıyor. Yeni seride, sağlıklı bir cilt temizliğinin olmazsa olmazı olarak görülen Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli, fazla yağı kontrol ederek gün boyu cildin dengeli ve homojen yapısını koruyan Matlaştıran Nemlendirici ile ultra hafif, hızla cilde nüfuz eden su jeli formülündeki Yağ İçermeyen Sıvı Nemlendirici bulunuyor.

Matlaştırıcı Makyaj Temizleme Mendili ve Gözenek Arındırıcı Peeling gibi cilt bakımının ana ürünlerini içeren seride,SOS Matlaştırıcı Jel ise öne çıkan bir ürün. SOS Matlaştırıcı Jel, nemlendirici öncesinde T bölgesine az miktarda uygulanabildiği gibi, yağ emme gücünü artırmak için günlük nemlendirici ile de karıştırılabiliyor.

T bölgesine makyaj bazı olarak da uygulanabilen ürün, çok yağlı ciltlerde günde 3 defaya kadar, pürüzlü noktalara konsantre (SOS) çözüm olarak da sürülebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe