Cildinin ışıltı bakımını tamamla

0
Temiz ve aydınlık bir cildin yeni formülü: SkinCeuticals Glycolic Cleanser

Yaşlanma belirtilerinden biri olarak zamanla cildimizde hücresel yenilenme yavaşlıyor, renk eşitsizliği ve ışıltı kaybı sonucu donuk bir görünüm oluşabiliyor. Cilt sağlığını iyileştiren ve yaşlanma belirtilerine karşı savaşan SkinCeuticals’ın, temiz ve aydınlık bir cilt sağlayan yeni temizleyicisi Glycolic Cleanser, ışıl ışıl parlayan bir görünümün anahtarını sunuyor.

Yapılan araştırmalara göre tüketiciler artık güzel ve sağlıklı cilt görünümünü “ışıltılı” olarak ifade ediyor. Cilt görünümünü yenileyen yeni Glycolic Cleanser, içeriğinde bulunan %8 Glikolik Asit ve %1 Fitik Asit ile cildi etkili bir şekilde temizliyor, cilt görünümünü yeniliyor ve cildin ışıltısını arttırıyor.

Glycolic Cleanser’ı bir hafta boyunca kullananların %74’ü “Cildim daha ışıltılı ve aydınlık görünüyor” derken, %75’i cildinin daha temiz göründüğünü belirtiyor. Kullanıcıların %74’ü ise cildinin daha gençleşmiş göründüğünü ifade ediyor.*

Cildinin Işıltısını Göster

Duke Üniversitesi Dermatoloji Profesörü Dr. Pinnell tarafından geliştirilen SkinCeuticals, cilt sağlığını iyileştirirken yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor. SkinCeuticals’ın ciltteki ışıltı kaybı endişesine yönelik yüksek konsantrasyon glikolik asit içeren formülleri, klinik çalışmalar ile kanıtlanmış etki ve yüksek performans sağlıyor.

*1 hafta, 66 kadın

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe