Işıldayan bir cilde merhaba deyin

0
Daha parlak, sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak her kadının hayalidir. Bu hayale ulaşmak için de cilt temizliğini derinlemesine yapmak çok önemlidir.

Siz de defne yaprağının mucizevi etkisiyle tanışın, ışıldayan bir cilde merhaba deyin.

Günlük hayat koşuşturması, büyük şehirlerdeki hava kirliliği ve değişen hava sıcaklığı ile beraber gelen kuruluk cildimizi yıpratır ve sönük görünmesine sebep olur. Cilt tiplerine göre cildin ihtiyaçları değişkenlik gösterse de “temizlik” cilt bakım rutininin en önemli ve değişmez parçasıdır. Farklı cilt tiplerinin kullanımına uygun Lyn Skincare ürünleri ile cilt bakım rutininizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Lyn Skincare temizleyici jel ve tonik ikilisi, içeriğinde bulunan defne yaprağı suyu sayesinde cildinizi sadece derinlemesine temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda makyaj kalıntılarını da kolayca temizleyerek hayal edilen sağlıklı cilt görünümüne kısa sürede ulaşmanızı sağlıyor.

Doğadan Güç Alan Temizleyici ve Tonik

Bir kadının en değerli parçası cildi. Doğadan güç alarak yaşama değer katan ve kadınların en doğal hallerini ortaya çıkaran LYN Skincare ürünleri, şimdi defnenin ilhamı ve bilimin gücüyle yepyeni bir hikaye yazıyor.

Lyn Skincare’ın vazgeçilmez ikilisi yüz temizleme jeli ve arındırıcı tonik ile cildiniz artık her engeli aşmaya hazır!

Gün boyu kirlenen ve yağlanan cildi temizlemekte yardımcınız olacak yüz temizleme jelini kullandıktan sonra cildinize tonik uygulayarak kış aylarının olumsuz etkilerini cildinizden silin. Daha parlak, sağlıklı ve canlı cildinizin insanları büyülemesine şahit olun.

Kullanımı (yüz temizleme jeli); Yeterli miktar temizleme jelini elinize dökünüz, su ile köpürtünüz ve dairesel hareketlerle yüzünüzü temizleyiniz. Bol su ile durulayınız. Kullanımı (tonik); Yeterli miktarda toniği pamuğa dökünüz ve dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayınız.

Ürünler tüm cilt tipleri için uygundur. Sabah-akşam kullanılabilir.

En iyi sonuç için ürünlerin beraber kullanımı önerilmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !