Baharla birlikte makyaj trendleri de renkleniyor

0
Baharın gelmesiyle birlikte mevsimin makyaj trendleri de birbirinden renkli ürünlerle şekillenmeye başlıyor. 

40 bin girişimci ile her ay milyonlarca insana ulaşan LEA’nın makyaj artistleri mevsime özel makyaj trendlerini ve önerilerini sizler için hazırladı. Dumanlı gözler, ipeksi ten, belirgin dudaklar ve daha fazlası bu yazıda...

Bu yılın makyaj trendlerinde en dikkat çeken konu, makyajsız makyaj görüntüsünü sağlayabilmek. LEA Makyaj Artistleri bahar döneminde hafif ve yumuşak tonların hakim olacağını belirtiyor. LEA Makyaj Artistlerine göre dumanlı göz makyajı, özellikle geceleri kullanılmaya devam edecek. Makyajsız yapamayan ama makyajın cildi kurutmasından da rahatsız olanlar için uzmanlar, parlamayı ve yağlanmayı önleyen bazların kullanılmasını öneriyor. LEA Makyaj Artistlerinin önerisi, aydınlık ve canlı bir görünüm veren, ince çizgi ve kırışıklıkları azaltarak cildi kusursuz makyaja hazırlayan Isabelle Dupont Smoothing Base klasik makyaj bazı. gözenek görünümünü azalttığı gibi makyajın da kalıcılığını arttırıyor.

PARLAMAYI VE YAĞLANMAYI AZALTIN

Parlamayı ve yağlanmayı önlemek güzel makyajın en önemli detaylarından biridir. Ten makyajında hem kusurları gizleyen hem de varlığını belli etmeyen bir fondöten seçmenin önemini vurgulayan LEA Makyaj Artistleri, sadece nemlendirici sürüp çıkmış gibi gösteren, ağırlık hissinin ortadan kaldıran malzemelere dikkat çekiyor ve şöyle devam ediyor: “Yapılan doğru uygulama ile sağlıklı ve doğal görünümün yanı sıra dengeli ve eşit cilt tonu da oluşturulur. Doğru ürünlerin içeriğindeki optik pigmentler sayesinde ciltteki kırışık ve çizgi görünümü azalır. E vitamini ve mineral pigmentler ile zenginleştirilmiş ürünler kusurları gizler. Bu ihtiyaçları karşılayabilen ve Non-komedojenik formülü ile gözenekleri tıkamayan Isabelle Dupont BB Krem güzel bir seçim olacaktır.”

YOK GİBİ MAKYAJA UYGUN ALLIK VE FARLAR

Doğal tonlarda ve ten rengine uygun allık seçmenin çok önemli olduğuna dikkat çeken LEA Makyaj Artistleri şu önerilerde bulunuyor: “Şeftali veya bebek pembesi allığa her zaman ihtiyaç olur. Isabelle Dupont Allık, neşeli ve naif bir dokunuş katarak yanakları renklendirir. Hafif dokusu ve pürüzsüz duruşa sahip olma özelliği ile uzun süre canlılık ve kalıcılık gösterir. Far için ise önerimiz her zaman gözlerde doğalığı ortaya çıkartan ve sıcak bakışlar yaratan farların seçilmesi… Yok gibi makyajı yaratmak için ten rengine yakın renkler tercih edilmeli. Gölgelendirme, tonlama, renk geçişleri, kadife dokunuşlu bir görünüm, buğulu bakışlar gibi ihtiyaçlara Isabelle Dupont Far cevap verecektir.”

İLHAM VEREN GÖZLER…

Gözlerde ilham veren maskaraların tercih edilmesi gerekliliğini vurgulayan LEA Makyaj Artistleri, kirpiklerin hem doğal hem de hacimli olmasını öneriyor ve ekliyor: “Kirpikleri kıvırıp kaldırarak ortaya çıkaran, gözlerdeki zarafeti kaybetmeden görünüşü güçlendiren ürünler seçilmeli. Isabelle Dupont Elixir Effect Length Maskara ile kirpikler sınırsızca uzatılabilir. Yokmuş gibi makyajın tamamlayıcısı olarak dudakları doğal ve sağlıklı görünüme kavuşturabiliriz. Genellikle uçuk pembe ya da uçuk şeftali tonları seçebileceğiniz doğal tonlar arasındadır. Bu kombinasyonu tamamlamak için Isabelle Dupont Perfect Lips gibi bir ruj ihtiyaçları rahatlıkla karşılar. Dudakları koruyan, yumuşak dokunuşlu 3 boyutlu renk pigmentlere sahip rujlar her zaman makyajı bir üst seviyeye taşır. Kaliteli bir makyajda dudaklara dolgunluk vermek ve belirginleştirmek önemlidir.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe