10 günde ışıltılı ve sıkı bir cilt

0
Çevresel faktörlerin yarattığı etkiyle birlikte yaş aldıkça doğal yapısında bulunan kolajeni ve ışıltısını kaybeden cildimiz, C vitamini ve peptitler gibi içerikler sayesinde kaybettiği kolajenin üretimini arttırarak onu yerine koyabiliyor. 

Yaşlanma karşıtı cilt bakımında bir yenilik yaparak ampul formatını oluşturan Vichy, en etkili içerikler ve maksimum konsantrasyonda en doğru dozda ampul formatı ile cilde anında, güçlü ve gözle görülür anti-aging etki sunuyor. Yeni Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, yenilikçi formatı ve güçlü içerikleri ile cildin zamanla kaybettiği sıkılık ve ışıltıyı cilde geri kazandırıyor.

İnovasyon alanındaki öncülüğüyle kadınların ihtiyaçlarına cevap ürünler sunan Vichy, cilt bakımında yenilikçi ampul formunu uzmanlığıyla birleştirdi. Her yaşta ve her cilt tipindeki kadına, günlük cilt bakım rutinlerinde yardımcı olan Vichy, Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul ile 10 günde ışıltılı ve sıkı bir cildin kapısını aralıyor. Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul’ün minimalist formülünde ışıltı veren %10 Saf C Vitamini, kolajen üretimini artıran bio-peptitler, nemlendiren doğal kaynaklı hyalüronik asit ve cildi güçlendiren Vichy Volkanik Suyu bulunuyor. Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, cilde ışıltısını geri kazandırıyor, cildi sıkılaştırıyor ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Kazayağı, alın bölgesi ve mimik çizgileri üzerinde etkili Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, kırışıklıkların hem yatay hem de dikey görünümü üzerinde etkisini gösteriyor.

Kolay uygulama
Sabah ve akşam uygulayacağınız yeni Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul’ü dik tutup baş kısmına vurarak tüm ürünün ampulün altına inmesini sağlayın. Bir peçete yardımı ile iki elinizle üstten tutarak kırın, aplikatörün kapağını çıkarabilmek için başlık kısmını çevirin ve kenara koyun. Aplikatörü ampulün üzerine yerleştirin ve sıkıştırın. Ampulü aşağıya doğru döndürüp salladıktan sonra kenarlarından bastırın ve tek bir uygulama için yarısını avucunuza dökün.

Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul’ü kirpik çizgisinden kaçınarak tüm yüzünüze, boynunuza ve göz çevrenize uygulayabilir, kazayağı bölgenize, yanak kıvrımlarınıza, boynunuza, alnınıza ve kaşlarınızın ortasına nazikçe masaj yapabilirsiniz. Formülü korumak ve herhangi bir kayıptan kaçınmak için aplikatörün başlığını kapatarak bir sonraki kullanımınız için saklamayı ve cilt bakım rutininizin diğer adımlarını uygulamadan önce 30 saniye boyunca emilmesini beklemeyi unutmayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !