Yenilenmenin En Organik Formülü

0
İngiltere’nin tamamen doğal içerikli ve ödüllü markası; The Organic Pharmacy’den cildi yenileyen, besleyen, canlandıran güçlü formüllü maskeler baharın yenileyici temasını cilde en doğal ve en etkili şekilde taşıyor.

The Organic Pharmacy’den 3 Güçlü Maske


Enzyme Peel Maske: Vitamin C & Papaya ile enzim peeling maske; sadece birkaç dakikada cildi rahatlatarak ve ciltte fresh ve canlı bir etki bırakır. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği maske, ciltteki ölü cilt kalıntılarını temizler, siyah noktaları azalmasına, yaşlılık leke görünümü ve ince çizgileri minimuma indirmeye yardımcı olur.

Sonuç olarak beslenmiş nemlenmiş ve parlak bir cilt ortaya çıkar. Anti aging özelliği sayesinde ince çizgilere karşı önlem alır.

Kolajen Takviye Maskesi: Kolajen arttırıcı organik cilt bakım maskesidir. Ciltte anında toparlama ve sıkılaşma sağlayan maske, ALA, DMAE, CoQ10, ginseng, propolis, anti aging otlar, at kuyruğu gibi antioksidan içeriklerle zenginleştirilerek yaşlanma karşıtı bakım sağlar.

İçeriğindeki aloe ve yosun sayesinde cildi besler, canlı ve aydınlık bir görünüme kavuşturur.

Taç Yaprağı Derin Temizliyeci ve Maske: İçeriğinde bulunan yoğun bitkisel ve çiçek özleri yardımıyla ciltteki kir, yağ ve mikropların tıkadığı gözenekleri derinlemesine temizler ve cildi korumaya alır. Ciltteki siyah nokta, akne, sivilce gibi oluşumları yok ederek cildi yoğun bir şekilde temizler.

Arındırıcı bakım imkanı sunan ürün sayesinde ciltteki ölü deri gibi kir katmanları daha uygulama anında cildi terk ederek maske özelliği sayesinde ciltte yoğun ve temiz bir etki sağlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe