Sevdiğiniz renkler şimdi yeni bir hisle!

0
Maybelline New York Color Sensational Ruj serisi shea yağı içeriği ve 8 yeni rengiyle şimdi daha çekici!

Maybelline New York’un çok sevilen ruj serisi Color Sensational, şimdi shea yağı etkisiyle! Pürüzsüz dudakların anahtarı Maybelline New York Color Sensational Ruj serisi, 8 yeni saten rengi ve shea yağı içerikli yeni formülüyle kadınların favorisi olacak.

Zengin renkler yeni bir hisle buluşuyor! 

Maybelline New York’un çok sevilen Color Sensational Ruj ailesi, shea yağı içeriği ve yeni renklerle büyüyor! İçeriğinde sezonun trendi shea yağı bulunan Color Sensational Ruj serisi, nemlendirici etkisiyle de dikkat çekiyor.

Shea yağı ile nemlenmiş dudaklar, pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor. Nemlendirici ve besleyici etki sunan Color Sensational Ruj serisi, artırılmış pigmentlerle daha keskin ve daha canlı renk alternatiflerine sahip!

Color Sensational Ruj ailesinin yeni saten renkleri arasında 133 Almond Hustle, 177 Bare Reveal, 200 Rose Embrace, 344 Coral Rise, 411 Plum Rule, 333 Hot Chase, 111 Double Shot, 122 Brick Beat bulunuyor.

Color Sensational Ruj serisinin formülüyle birlikte ambalajı da yenilendi! Metalik etkili görünümü ve gösterişli kenarlarıyla modern bir tasarım sunan Color Sensational Ruj, yüksek tabanlı ergonomik yapısıyla öne çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !