Sağlıklı görünen bir cilde kavuşun

0
Canlı ve dengeli bir cilt ancak nem ile mümkün. 

Hydration Water Fresh Cream ile cildinizi derinlemesine nemlendirerek sağlıklı görünen bir cilde kavuşun. Bu ince yapılı jel krem; cildi nemlendirir, dengeler ve makyaj için hazırlar.

YENİLEYİCİ NEMLENDİRME

Hydration Water Fresh Cream , zarar gören nemsiz cildi dengelemeye yardımcı olur. Cildi tazelemek ve pürüzsüzleştirmek için ekstra nemlendirme sağlar.

Hyalüronik Asit dahil 8 ana bileşenden oluşan nemlendirici süper kompleks, 100 saate kadar devam eden nem sağlar. Bobbi Brown’un ilk silikonsuz nemlendiricisi olan Hydration Water Fresh Cream, cildin nemini anında iki katına çıkarır ve sizin için yararlı bileşenlerin cildinize nüfuz etmesine yardımcı olur.

SAĞLIKLI VE DENGELİ BİR CİLT

Bu yağsız krem çevresel faktörlerin negatif etkisini azaltıp cildin nem bariyerini onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Fermente Adaçayı ve kırmızı alg özleri, cildin görünümünü yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olarak kızarıklık ve tahrişi azaltır. Probiyotik teknolojisi, cildi hasarlara karşı koruma sağlamak için cildin nem bariyerini güçlendirerek nemi cilt altında hapsetmeye yardımcı olur.

MAKYAJA HAZIR CİLT

İçeriğindeki kış gülü cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Cilt canlı ve sağlıklı görünür. Gözeneklerin görünümü zamanla azalır. Düzenli kullanımda daha pürüzsüz ve yumuşak bir cilt ortaya çıkar ve cilt her zaman makyaja hazırdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe