Köpük köpük temizlik

0
Makyaj temizlemek hiç bu kadar kolay ve zevkli olmamıştı! 

Thalia Natural Beauty’nin mükemmel formdaki yumuşacık köpüksü dokusuyla dikkat çeken Yüz Temizleme Köpükleri ile anında tertemiz ve yumuşacık bir cilde kavuşabilir, cildinize kaybettiği nemi geri kazandırabilirsiniz.

Makyaj yapmak keyiflidir ama ya makyajı çıkarmak? 

Çoğu kişiye zor gelen makyaj temizleme işlemi ve ayrıca cildi yüzey yağlarından ve kirlerinden arındırmak yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik Thalia Natural Beauty Yüz Temizleme Köpükleri ile hem çok kolay hem de çok keyifli.

Yoğun ve kremsi köpük dokusuyla temiz, canlı ve arınmış bir cilt yaratan Thalia Natural Beauty Yüz Temizleme Köpükleri, sabun içermeyen formülü ve bitkisel özleriyle cildinizi yıpratmadan temizliyor, cildinize kaybettiği nemi geri veriyor, tazeleyip pürüzsüzleştiriyor.

Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda formüle edilen ve Pearl&Peptide, Sakura, Aloe Vera, Midnight Rose, Marshmallow çeşitleri bulunan Thalia Natural Beauty Yüz Temizleme Köpüklerinin mükemmel formdaki yumuşacık köpüğünü yüzünüze sürmeniz, bir iki dakika beklettikten sonra durulamanız yeterli.

Köpükle gelen temizlik ve pürüzsüzlük için…

Thalia Natural Beauty Pearl&Peptide Reverse Age Serisi Yaşlanma Karşıtı Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün cildi nazikçe temizliyor, tazeliyor ve pürüzsüzleştiriyor. İnci (pearl), toz hali ve içeriğindeki yaşlanma karşıtı özel bileşenlerle bu ürünün ana maddesini oluşturuyor. Organik bir yapıya sahip olan inci tozunda pek çok mineralin yanı sıra protein ve 20’den fazla aminoasit bulunuyor. Antibakteriyel peptitler ise metabolizmanın düzenlenmesinde aktif rol alıyor.

Thalia Natural Beauty Sakura Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün, Japonların efsanevi çiçeği sakuraya (kiraz ağacı) yoğun olarak yer veriyor. Yaşlanma karşıtı ürün, doğanın ve saflığın yeniden doğuşunu simgeleyen sakura özlerinin yanı sıra bisabalol gibi değerli yağlarla cilde kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Ciltte kolajen oluşumunu teşvik ediyor ve cildin elastikiyetini arttırıyor. Pürüzsüz ve neme doymuş bir cilt yaratıyor.

Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün, %50 aloe vera özsuyu içeriği ve yumuşak köpük dokusuyla cildi nemlendirmeye ve gerginliğini azaltmaya yardımcı oluyor. “Ölümsüzlüğün bitkisi” olarak tanımlanan aloe vera, gerçek bir mineral, aminoasit ve vitamin deposu. Yaprakları kırıldığında ortaya çıkan jelimsi özsuyunda 20 mineral, 18 aminoasit ve 12 vitamin bulunuyor.

Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün, içeriğindeki zengin gül suyuyla cildi nazikçe temizliyor. Yoğun, kremsi köpük dokusu ve gülün yumuşak notaları sayesinde ciltte temiz, taze ve arınmış bir his bırakıyor. Gül, içeriğindeki C vitaminiyle antioksidan özelliği sahiptir; cildinizi gençleştirir ve canlandırır. Harika bir cilt temizleyicisidir, üstelik antibakteriyel özelliği vardır.

Thalia Natural Beauty Marshmallow Miselar Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün, içeriğindeki temizleme aktifleri ve kremsi köpüğüyle cildi hassas bir biçimde temizlerken sakinleştiriyor, cildin canlı ve ışıltılı bir görünüm almasına yardımcı oluyor. Hatmi çiçeğinin (marshmallow) en önemli özelliklerinden biri, sakıza benzeyen ve dokularda yumuşatıcı bir etki yaratan müsilaj içermesidir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe