Daha parlak, pürüzsüz ve genç görünen bir cilt

0
L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı ile cildinizi nemlendirirken dolgunlaştırın ve kırışıklık görünümünü azaltın…

Cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı, içerik odaklı güçlü formülüyle L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı ile sağlayın. L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı, cildinizi nemlendirerek dolgunlaştırıyor, kırışıklık görünümünü azaltıyor. Cildin zaman içerisinde kaybettiği nemi geri kazandırarak cildi dolgunlaştırırken pürüzsüzleştiriyor.

Nemi cilde hapsederek, nem kaybını engelleyen ve yoğun bakım sağlayan Hyaluron Uzmanı’nı farklı yapan nokta içerisinde iki çeşit hyaluronik asit olması. Yüksek moleküler hyaluronik asit cildi nemlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken, mikro moleküler hyaluronik asit, cildin üst tabakasına etki ederek cildi nemlendirip dolgunlaşmaya yardımcı olur, kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olan L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı serisinde hem gündüz kremi, hem gece kremi hem de göz kremi olduğundan nemlendirerek dolgunlaştıran bir cilt bakım rutini sunuyor. Hyaluron Uzmanı ile cildinize ihtiyaç duyduğu günlük bakımı ve kusursuz görünümü sağlayın.

L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı, bakım kremlerinin yanı sıra çok yakında cilt bakım rutininize, ailenin yeni üyesi kâğıt maskesi ile merhaba diyecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !