Bir kadın, iki koku!

0
LR Health& Beauty gündüzleri çiçeksi notalarıyla tazeleyen, geceleri ise bal ve vanilya tonlarıyla keyfe dönüştüren iki yeni parfümü ile karşınızda: Shine By Day & Shine By Night



2020 yılının ilk günlerine yoğun bir tempoda başlarken, yepyeni iki kokuyla tanışın: zarif çiçeksi notalarıyla Shine by Day, bal ve vanilya notalarıyla Shine by Night... Gün içindeki koşturmada her an yanınızda olan, güneşin enerjisini kışın bile hissettiren uzun etkili eau de parfum Shine by Day gününüzün pırıl pırıl geçmesini sağlıyor.

Shine By Day: Çiçeksi, meyvemsi bir koku!

Shine by Day hafif ve zarif kokusuyla gün boyu taptaze ve enerji dolu kalmanıza katkıda bulunurken, Shine by Night ise bal ve vanilya tonlarının ön planda olduğu yumuşacık saran, kadınsı bir parfüm.

Shine By Day: Altın rengi pırılıtılar!

Akşamdan geceye devam edecek etkisi ile günün sonlandırmak için ideal bir koku olan Shine by Night, içinde altın rengi pırıltılarıyla cildinize tatlı bir pırıltı katacak.

Etkili Parfümün Sırrı…

Gün ve gece boyuetkili parfümlerin sırrı, koku içeriğinde kullanılan yağların yüksek kalitesinde gizli. Bir Alman markası olan LR Health & Beauty’nin yeni parfümlerinde de üstün kalitede yağlar kullanılıyor. Parfümün vücudun soğuk değil ılık noktalarına sıkılması, koku moleküllerinin açığa çıkmasına yardımcı olurken, parfümün sıkıldığı yeri ovalamak, küçük koku moleküllerini zedelediği için tavsiye edilmiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !