Besleyin, güçlendirin saçlarınızı yenileyin!

0
Yoğun temponun izlerini yalnızca bedenimizde görmeyiz, saçlarımız da bundan payını alır. Tıpkı bedenimiz gibi saçlarımız da güç ve enerji için doğru gıdaya ihtiyaç duyar. 

Özenle seçilmiş saf içeriklerden oluşan vegan* saç ürünleri markası AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in REPLENISH serisi tam da bunun için geliştirildi. Akçaağaç ve pekan cevizi özleri içeren seri, saçları besliyor ve parlaklığını geri kazanıyor.

Özenle seçilmiş içeriklerle üretilen; silikon, sülfat, mineral yağlar, yapay renklendiriciler ve paraben içermeyen AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, doğanın bilimle buluştuğu formüller yaratıyor. Markanın REPLENISH serisi de bunlardan biri…

Yıpranmış saçlar için akçaağaç ve pekan cevizi içeren seri, saç tellerini güçlendiriyor ve kırılgan saçları mükemmel bir şekilde besliyor.

REPLENISH CLEANSER
Hem besleyici hem de arındırıcı özellikler taşıyan REPLENISH CLEANSER; işlem görmüş ve yıpranmış saçları arındırıyor ve saç tellerini güçlendiriyor. Hidrolize soya proteini içeren formülü ile saç tellerini pürüzsüzleştiriyor.

REPLENISH CONDITIONER
REPLENISH CONDITIONER, saç tellerini güçlendiriyor ve saç kütiküllerini mühürlüyor. Panthenol içeren, ağırlaştırmayan formülü ise saçı yumuşak, parlak ve kontrol edilebilir hale getiriyor.

REPLENISH SPRAY CONDITIONER
Yıpranmış ve işlem görmüş saçları besleyen REPLENISH SPRAY CONDITIONER; saçı ağırlaştırmadan yumuşaklık ve parlaklık sağlıyor. Ürünün içeriğindeki stearamidopropyl dimethylamine, karışık saçları açıyor.

REPLENISH MASK
REPLENISH MASK, saç tellerini yoğun bir şekilde beslerken güçlendiriyor ve kütiküllerin yenilenmesine yardımcı oluyor. Ürünün formülü, saç kütikülü üzerinde koruyucu bir tabaka ve yumuşatıcı bir etki oluşturuyor.

REPLENISH BALM
REPLENISH BALM; saçın ekstra bakım ya da koruma ihtiyacı olan alanlarına (örneğin saç boyları ya da uçlarındaki balyajlar) uygulanıyor. Yıpranmış saçları güçlendiriyor, saçları yumuşak ve kontrol edilebilir hale getirirken, fön makinesi hasarından da koruyor.

*Hayvansal içerik barındırmaz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe