Anında Detoks Etkisi İçin L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri

0
Anında detoks etkisi için L’Oréal Paris’ten Saf Kil Maskeleri! Cildinizi aydınlatacak, ışıldamasını ve canlanmasını sağlayacak L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri, ister tekli ister çoklu maske uygulamasıyla kusursuz bir cilt görünümü sunuyor. 

Detoks, arındırıcı, peeling, siyah nokta karşıtı ve eşitleyici maske alternatifleri ile Saf Kil Maskeleri kusursuz bir cilt görünümü sunuyor. L’Oréal Paris’in 3 saf kilin eşsiz birleşimini ve özel içerikleri bir araya getirerek geliştirdiği Saf Kil Maskesi ailesinin üstelik şimdi yeni bir üyesi var: Hassas Detoks Maskesi!

Detoks etkisiyle tazelenmiş bir cilt görünümünü kim istemez? Peki, kusursuz makyaj görünümü için arınmış ve ışıltılı bir cilt görünümüne kavuşmayı? L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri, cildinizde anında detoks etkisi sunan 6 özel maskesiyle kusursuz bir görünüm sunuyor. Hassas Detoks Maskesi, Detoks, Arındırıcı, Peeling, Siyah Nokta Karşıtı ve Eşitleyici Maske ile Saf Kil Maskeleri, çoklu maske uygulamasıyla cildin farklı ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunuyor.

Cildi pürüzden arındıran arı kil, cildi kusursuzlaştıran montmorillonit kili ve cildi temizleyen rhassoul kili, kremsi dokudaki Saf Kil Maskelerinde bir araya geldi ve bu eşsiz birleşim 6 farklı içerik ile Saf Kil ailesini oluşturdu.

İlk defa L'Oréal Paris laboratuvarlarında, cildi yatıştırıcı özelliğiyle bilinen polifenol içeriği ile zenginleştirilmiş, ebegümeci özü ile birleştirilmiş formülü ve kremsi hipoalerjenik dokusuyla Saf Kil Maskesi Ailesinin yeni üyesi Hassas Detoks Maskesi, cildi detoks etkisiyle kurutmadan yatıştırıyor, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

Kömür içeriği ile detoks etkisi yaratan ve cilde ışıltı kazandıran Detoks Maskesi, okaliptüs özü ile cildi matlaştıran Arındırıcı Maske, kırmızı yosun özü ile cildi pürüzsüzleştiren Peeling Maskesi, su yosunu özü ile gözenekleri sıkılaştıran Siyah Nokta Karşıtı Maske ve yuzu limon özü ile cilt tonunu eşitleyen ve yoğun temizleme sağlayan Eşitleyici Maske ile en etkili sonuca ulaşabilirsiniz.

Anında detoks etkisi için cildinizin ihtiyacına göre farklı saf kil maskelerini farklı bölgelere uygulayarak en etkili sonuca ulaşabileceğiniz gibi, dilerseniz seçeceğiniz tek bir maske ile de tüm yüzünüzde aradığınız çözüme kavuşabilirsiniz. Böylece ışıltılı ve arınmış bir cilde sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !