Saçlarınıza yaz sonrası bakım

0
Saçlarınızı sizin kadar düşünen saç kozmetiği markası NEVA KOZMETİK, yaz aylarında güneş, kum, deniz, havuz gibi etkenlerden yıpranan saçlarınızı kampa alıyor. Neva Kozmetik tarafından geliştirilen Nevacare ürünleriyle, tuzlu su ve güneşle yıpranan saçlar daha parlak ve dayanıklı olacak.

Sonbahar aylarının yüzünü göstermesiyle birlikte, Neva Kozmetik “Saçlarınıza bakım yapmanın tam vaktidir” sloganıyla özel bir bakım paketi öneriyor.

Saçların en çok yıprandığı yaz ayları sonunda saçların daha fazla özen ve bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten Neva Kozmetik Araştırma ve Geliştirme Müdürü Filiz Demir, “Saçlar yaz güneşinin, tuzlu suyun veya klorun etkisiyle daha fazla yıpranır, kurur ve sağlıklı parlaklığa dönüş zor bir sürece girebilir. Saç renklerinin açıldığı yaz aylarında röfle ve daha açık renk saç tonları tercih edilmesi, saça daha fazla yıpratıcı kimyasal maddenin uygulanması anlamına geliyor. Yıpranan saçlara, düzenli bakım çok önemli. Laboratuvarımızda özel yıpranma testleriyle geliştirdiğimiz Nevacare ürünleri ile yıpranan saçlarınızı onarabilirsiniz” diyor.

Saçlarınızı yenilemeye renginden başlayın!

Yaz aylarında rengi açılan ve bozulan koyulaşan saç renkleri, sonbaharın uyumlu tonlarıyla yenileniyor. Neva Kozmetik’in 1 kutuda 2 boya ile daha uzun süre kullanılabilen saç boyası NEVATON ile sonbahara hazırlanan saçlar; açık kumral, bakır ve altın renklerle zenginleşiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !