Kadınlara gece uyurken de bakım

0
Kérastase Nutritive serisine yeni eklenen 8H Magic Night Serum kadınlara gece uyurken de bakım yapma imkanı sağlıyor.

Araştırmalara göre kadınların %45’i ciltleri için gece bakım ürünleri kullanıyor. Hatta en yoğun ve en güçlü ürünlerini gece bakımına saklıyorlar. Bunun sebebi, en güçlü sonuçları almak için ürünün tüm gece boyunca saça ve cilde nüfuz etmesini sağlamak ve hoş kokularla gece boyunca rahatlamak.

Sabah uyandığımızda saçlarımızın en iyi halinde olmamasının 3 sebebi var: Yastık ile saçın sürtünmesinden kaynaklanan yıpranma, hareketin sebep olduğu saç kayıpları ve sıcaklığın oluşturduğu kuruluk. 8H Magic Night Serum, çevreden gelen bu olumsuz etkileri en aza indirgiyor.

KÉRASTASE İLE UYURKEN DE SAÇLARINA BAKIM YAP

8H Magic Night Serum, gece 8 saat boyunca saça yavaşça nüfuz ediyor ve sabaha sağlıklı görünen, daha parlak, güzel kokan ve kolayca şekil alabilen saçlarla uyanmamızı sağlıyor. Kadınların gece boyunca tüm saç ihtiyaçlarını karşılarken, iris özü ve C,E, B3, B5, B6 vitaminleri ile kişiye özel bakımı ve arzulanan lüksü, doğadan aldığı güç ve sorumlulukla yerine getiriyor.

Doğadan gelen güç: İris Kökü Özü

Son zamanlarda adından sıkça söz edilen İris bitkisi ismini Yunan tanrısından almıştır. İçinde dünyanın en güçlü nemlendiricilerinden sodyum hiyalüronat bulunmaktadır. İris kökü özü sayesinde saç, gece boyunca beslenir ve saça nem depolanır. Ayrıca birçok parfümün içinde bulunan iris kökü, saça mükemmel bir koku verir ve tüm gün boyunca bu koku ile saçlarınızın canlı kalmasını sağlar.

8H MAGIC NIGHT SERUM

Saç için güzellik uykusu serumu
Her sabah mükemmel saçlar:
Beslenmiş
Kontrol edilebilir
Kolay taranabilir
Daha parlak
Daha dayanıklı
Tüm gece saç tarafından emilir ve yastığa geçmeyen bir dokuya sahiptir.
Kullanımı: Her gece yatmadan önce 2-4 pompa ürünü elinize sıkınız. Kuru veya nemli saçın boy ve uçlarına masaj yaparak uygulanır. Durulanmaz.
90 ml – 240 TL*

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe