Annenize Saflığı ve Güzelliği Hediye Edin

0
Anneler Günü yaklaştıkça, hayatımızdaki en değerli kadını ve ona nasıl teşekkür edeceğimizi düşünüyoruz. Aloe vera, aynısefa, kuşburnu, gül, shea yağı gibi bitkilerin formüllerinden oluşan The Organic Pharmacy ‘nindoğal ve safürünleriyle annenize olan sevginizi eşsiz bir hediye ile taçlandırın. Birbirinden doğal yüzlerce ürün arasında, annelerinizi mutlu etmekte zorlanmayacaksınız.

DEODORANT SPREY

Koltukaltı bölgesinde kimyasal içermeden kötü koku oluşumunu engeller. Oluşmuş kötü kokuları giderir. Koku giderici lavanta, portakal çiçeği esansı, biberiye, adaçayı, bergamut, neroliile bakterilerin ortadan kalkmasını sağlar.

KREM ALLIK

Şeffaf,hafif,likit allık kullanımı kolay ve sağlıklı bir parlaklık için en mükemmel rengi sunarken aynı zamanda far ve ruj olarak da kullanılabilir. Bitki özleri ile doğal koruma sağlar, pürüzsüz bir yüzey için kuru cildi yeniden canlandırır.

YOĞUN VİTAMİNLİ FONDÖTEN

Yoğun vitamin kompleksi ile formüle edilmiştir. Cildi yoğun besleme ve nemlendirme özelliği vardır. Hafif ve kusursuz bir cilt için tüy hafifliğindedir. Cildin Doğal hatlarını yansıtan pigmentler ve renk uyarlaması ile cilde çok hoş bir ışık yansıması yapar. Son derece kapatıcı özelliği vardır. Serbest radikallere karşı cildi korurken, hücresel koruma sağlar. UV güneş korumalıdır

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe