4 Haftada Daha Genç Görünen ve Işıldayan Bir Cilt

0

Cildimiz, gençliğin ve güzelliğin en önemli göstergesi. 



Dermatoloji alanındaki 115 yıllık uzmanlığı ile farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına yönelik, yenilikçi cilt bakım ürünleri sunan Diadermine’den genç görünmenize yardımcı olan yepyeni bir yaşlanma karşıtı seri: Expert Active Glow… Daha genç görünen ve ışıldayan bir cilt için şimdi 4 hafta yeterli!

Kadınların cilt bakımındaki ihtiyaçlarını karşılayan uzman çözümler geliştiren Diadermine dermatologlarının, ışıltısını kaybetmiş ciltler için son keşfi Expert Active Glow serisi… Sıkılaştırıcı gündüz kremi, yenileyici gece kremi ve aydınlatıcı serum olmak üzere 3 üründen oluşan yeni seri; içeriğindeki C, H, D Derma vitaminleri ile cildi sıkılaştırıyor, güçlendiriyor ve cilde aydınlık veriyor. Sadece 4 haftada daha genç görünen ve ışıldayan bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. İlk kullanımdan itibaren cildiniz daha aydınlık ve canlı görünmeye başlıyor. 4 haftalık kullanımdan sonra ise cildiniz sıkılaşırken sağlıklı bir ışıltıyla aydınlanıyor, güçleniyor ve canlanıyor.

Diadermine Expert Active Glow serisinin içeriğindeki C vitamini, cildin ışıltı ve parlaklık kazanmasını sağlıyor, kolajen üretimini uyararak cildi aydınlatıyor. H (biotin) vitamini de cildi derinlemesine onarıyor ve yenilenmesine destek oluyor. Pro-vitamin D ise cilt yüzeyini güçlendirirken cildin kendi vitamin D metabolizmasını uyarıp harekete geçiriyor.

Diadermine Expert Active Glow serisi kullanan kadınların %84’ü cildi güçlendirdiğini, %78’i ise ışıltısını kaybetmiş cildi anında aydınlattığını onaylıyor.*

* 49 kadın üzerinde dermatolojik kullanım testi yapılmıştır.

Diadermine Expert Active Glow Gündüz ve Gece Kremi
İçeriğindeki C, H, D Derma vitaminleri ile cildi sıkılaştırıyor ve güçlendiriyor. Gündüz kremi ile cilde ışıltı verirken gece kremi ile de cildi gece boyu yeniliyor.

Diadermine Expert Active Glow Serum
İçeriğindeki konsantre C vitamini ile cildi anında aydınlatırken, sıkılaştırıyor ve pürüzsüzleştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe