Çikolata Hazzını Dudaklarınızda Yaşayın

0
Makyaj trendlerinin öncü markası L’Oréal Paris’in, makyaj trendine bambaşka bir soluk getiren özel likit mat ruj serisi ‘Les Chocolats’ ile kalıpların ötesine geçin. ‘Les Chocolats’, tek sürüşte mükemmel mat bir görünüm sunarken, çikolata kokusuyla da dudaklarda bitmeyen çikolata hazzını yaşatıyor.

Rujda ikonik marka olan L’Oréal Paris, likit mat ruj trendine Les Chocolats ile güçlü ve iddialı bir giriş yapıyor .Les Chocolats, durdurulamaz kadınlar için kalıcı ve güçlü formülüyle tek sürüşte mükemmel mat görünümün sırrını verirken, karşı konulmaz çikolata kokusunu dudaklarınıza taşıyor. Aynı zamanda ağırlık yapmayan özel formülü ile kadınları kalıp gibi olan likit mat rujlardan kurtarıyor.

Her kadının rüyası: Çikolatanın 0 kalori hali

Bağımlılık yaratacak 11 renk tonuyla Les Chocolats, ekstra matlık, 6 saate kadar kalıcılık sağlayan özel förmülü ile konforlu kalıcılık seviyesini en üst seviyeye çıkartırken, dudak kıvrımlarına oturan ergonomik uygulama ucu sayesinde leziz çilokolata kokusu eşliğinde duyusal bir deneyim sunuyor.

Son dönemde trend haline gelen ürünlerdeki koku deneyimi kadınlar için en az ürün performansı kadar önem taşıyor. L’Oréal Paris’in çikolata kokusunu ve rengini dudaklara taşıyan özel likit mat ruj serisi Les Chocolats, Candy Man, Sweet Tooth, Dose Of Cocoa, Box Of Chocolates, Bitter Sweet, 70% Yum, Oh My Choc, Ginger Bomb, Volupto Choco, Tasty Ruby, Cacao Rush gibi 11 eşsiz tonuyla makyaj çantalarının vazgeçilmez parçası olarak yerini alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !