İnatçı selülitlerle savaş zamanı

0
Elancyl, Slim Design (Kompleks Kafein)3D, 7 günde farkedilir sonuçlar ve tek uygulamada 24 saat etki sağlar. 

Vücudun doğal bio ritmine uygun olarak, sabahları yağ yakmaya, geceleri ise yağ depolanmasını bloke etmeye yardımcı olur. İçeriğindeki SALACİA, KAFEİN, SARMAŞIK EKSTRESİ ile selülitlere karşı 3 boyutlu savaşır. Formülündeki eşsiz Salacia sayesinde katılaşmış olan lifleri yumuşatarak pürüzlü görünümü azaltır, yeniden şekillendirir. Kafein en inatçı selülitler de dahil her türlü yağın yakılmasında etkilidir. Sarmaşık sayesinde ise hızla detoks yapılır ve ödem atılması sağlanır.

Selülitle savaşmak zordur, vücudunuza düzenli olarak peeling yapmak, masajla kan dolaşımını hızlandırmak ve uygun ürünlerle yağ yakımını arttırmaya yardımcı olmak gerekmektedir.

Elancyl, Slim Design (Kompleks Kafein)3D, selülitlerin azalması ve vücudun sıkılaşması için etkili bir bakım jelidir. İçeriğindeki Salacia, Kafein ve Sarmaşık Ekstresi ile selülitlere karşı 3 boyutlu savaşır. Salacia sayesinde cilt dokusunun görünümünü yeniden şekillendirir.

Kafein kombinasdyonu yağ stoğunu yakarak azaltır, yeniden oluşmasını engeller. Sarmaşık ekstresi ise, hızlı detoks etkisi yaratır. Bu 3lü etki selülitin kalbine girerek, kalça ve basen bölgesindeki en inatçı selülitlerle savaşır. Selülitlerin azalmasının yanı sıra daha sıkı bir görünüm de elde edilir.

Sabahları tek uygulamayla 24 saatlik etki

Her sabah uygulamadan önce cildinizi hazırlamak, kan dolaşımını hızlandırmak için önce sağa sonra sola doğru masaj yapın. Daha sonra saat yönünde dairesel hareketlerlejeliuygulayın.

Tüm ürün emilene kadar iki elinizi kullanarak parmaklarınızla masaj yapın. Sabahları bir tek uygulamayla aktif maddelerin nüfuzu ve devam eden etkisi sağlanır. 28 gün boyunca sabahları kullanılması önerilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe