Kök hücre saçlarınıza iyi geliyor

0
Kişilerin kendi yağından elde edilen kök hücre enjeksiyonu, hem saç dökülmesini önlüyor, hem de kellik sorunu yaşayanlara etkili bir geri dönüş sağlıyor

Son yıllarda artan saç dökülmesi ve kellik sorunu üzerinde çalışmalar yapan Estetik International Sağlık Grubu Saç Ekimi Merkezi, geliştirdikleri Organik Saç Ekimi ve Organik Saç Enjeksiyonu ile etkili bir çözüm sağladılar. Organik Saç Ekimi, kellik ve seyreklik sorunu yaşayanlara, Organik Saç Enjeksiyonu ise, saç dökülme problemi olanlara çarpıcı faydalar sunuyor.

Estetik International Saç Ekim Merkezi saç problemleri üzerinde yaptıkları çalışmaları anlattı: "Saç ekimi kellik sorunu yaşayanlara sunulmuş en iyi geri dönüşlerin alındığı çağdaş uygulamalardır. Estetik International kliniklerimizde kurucumuz Op. Dr. Bülent Cihantimur önderliğinde özellikle kök hücre ve yağ enjeksiyonu üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Saçların dökülme nedenlerini araştırdığımızda, en fazla, köklerin beslenme sorunundan kaynaklı problemler yaşadığını gördük. Saç kökleri beslenemediğinde ise, saçlar dökülüyor, seyrekleşiyor ve nihai sonucunda ise kellik durumu ortaya çıkıyor.

Siz ne kadar en gelişmiş saç ekim tekniklerini kullanırsanız kullanın, bu beslenme sorunu devam ettiği sürece, dökülme ve seyrelme devam edecektir. İşte bu sebeple, kök hücrenin avantajlarından faydalanmaya karar verdik. İnsan bedeninde kök hücreyi bulabileceğimiz en makul alan ise mevcut yağlarımızdır. Hastanın bedeninden bir parça yağ alıyoruz, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz ve öncelikle beslenmesi, saç ekimine hazır hale gelmesi için saçtan yoksun bölgeye enjekte ediyoruz. Organik Saç Ekiminin ve Enjeksiyonun çıkış noktası da burasıdır".

Kök hücrenin avantajlarından faydalanılıyor

Organik Saç Ekiminde öncelikle hastaya kendi yağından elde edilen kök hücre enjeksiyonu yapılıyor ve ardından klasik saç ekimi süreci gerçekleştiriliyor. Yapılan bu uygulamanın avantajlarını şu şekilde anlattılar: Yaptığımız araştırmalar neticesinde, bu şekilde kök hücre ile yapılan beslenme ve üzerine gerçekleştirilen saç ekimi sonrasında dramatik farklılıklar gözlemliyoruz. Her şeyden evvel saç ekimi sürecinde hastanın kendi yağını kullandığımız için, dışarıdan herhangi bir kimyasala gerek kalmadan saç ekimi alanını hem işleme hazır, hem de az evvel değindiğim gibi aktif hale getiriyoruz. Zaten "Organik" isminin verilmesinin sebebi de budur, saf, kendi bedeninden alınan kök hücre! Ekim süreci gerçekleştikten sonra hasta kök hücrenin tüm avantajlarını görmeye başlıyor. En başta yara iyileşmesi son derece hızlı yaşanıyor. Ekilen saçların tutunma oranı ciddi seviyelere çıkıyor. Daha çok verim, daha kısa sürede sonuç alınıyor. Ekilen saçlar uzadığında ise, gür, sağlıklı ve en önemlisi en doğal görüntüyü veriyor".

Sağlıklı ve dolgun saçlar için Organik Saç Enjeksiyonu

Estetik International Saç Ekim Merkezi, ayrıca, kellik sorunu olmayan fakat saç dökülme problemi yaşayanlara ise, saç ekimi yapmadan, sadece Organik Saç Enjeksiyonu yaptıklarını ve dökülme sorununun önüne geçtiklerini de belirttiler: " Özellikle bayanlar son dönemlerde saçlarının cılızlaştığından, sağlıksız bir hale geldiğinden, parlaklığını yitirdiğinden ve aşırı bir şekilde dökülme sorunu yaşadıklarından bahsediyorlar. Organik Saç Enjeksiyonu bu tarz problemlerin de imdadına koşuyor. Kendi yağından elde ettiğimiz yağ enjeksiyonu sonrasında, dökülmelerin azaldığını, hatta durduğunu, canlı, dolgun ve çok daha sağlıklı bir saç bütününe sahip olduklarını gözlemliyoruz".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe