Sadece Kadınlara Özel Yeni 3 Etkili Formül

0
Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders, 3 etkili formüle sahip yeni şampuan ve saç bakım serisini kadınların beğenisine sunuyor. 

Head&Shoulders’ın kadınlara özel geliştirdiği 3 etkili formül sayesinde nemlendiren, koruyan ve arındıran yeni serisi, “İpeksi Yumuşaklık”, “Ekstra Dolgunluk” ve “Kadınlara özel saç dökülmelerine karşı” olmak üzere üç çeşidiyle, saçları doğal güzelliğine kavuşturarak, mükemmel bir görünüm sağlıyor.

P&G’nin lider saç bakım markası Head&Shoulders, kadınlar için, 3 etkili formüle sahip yeni şampuan ve saç bakım serisini geliştirdi. Head&Shoulders bilim insanlarının zenginleştirdiği yeni formül, saç ve saç derisini arındırıyor, nemlendiriyor ve koruyor. Saçların doğal güzelliğini ortaya çıkaran yeni seri, saçların kolay şekle girmesini sağlıyor ve hacim katıyor. 3 etkiyi bir arada sunarak saçın tüm ihtiyacını karşılayan yeni seri, saçları sağlıklı ve mükemmel görünümüne kavuşturuyor.

Head&Shoulders’ın yeni serisiyle saçların doğal güzelliği ortaya çıkıyor
Kadınlar saçlarını kusursuz bir görünüme kavuşturmak için birçok yol deniyor. Uzun yıllar süren araştırmalar sonucu kadınlar için geliştirilen 3 etkili formülüyle nemlendiren, koruyan ve arındıran Head&Shoulders’ın yeni serisi, tek bir ürünle hem kepeğe karşı yüzde 100’ e kadar koruma sağlıyor, hem de saçları doğal güzelliğine kavuşturarak güçlendiriyor. Head&Shoulders’ın kadınlar için yenilenen 3 etkili formülü, kepeğe sebep olan mantara karşı koruma sağlayan en etkili formül olarak da öne çıkıyor.

Head&Shoulders’ın 3 etkili yeni formülünü desteklediklerini belirten Uluslararası Cilt Sağlığı Birliği üyesi Dr. Tabi Leslie; "Dermatoloji uzmanları olarak, meslektaşlarım ve ben sağlıklı bir saç derisinin öneminin farkındayız. Uluslararası Cilt Sağlığı Birliği ile birlikte, Head & Shoulders’ın yenilikçi 3 etkili formülü için yaptığı klinik araştırmaları tamamıyla inceleme fırsatı bulduk. Vardığımız sonuca göre, sağlıklı bir saç derisi saç sağlığına büyük ölçüde fayda sağlıyor.” diye konuştu.
Head&Shoulders’ın kadınlar için geliştirdiği 3 etkili yeni formülü, saçı arındırarak, koruyarak ve nemlendirerek, 3 adımda saçlara mükemmel bir görünüm katıyor. Head & Shoulders yumuşak saçlar için “İpeksi Yumuşaklık”, dolgun ve güçlü saçlar için “Ekstra Dolgunluk” ve saç dökülmelerine karşı etkili “Kadınlara özel saç dökülmelerine karşı” olmak üzere 3 çeşidiyle yeni serisini kadınların beğenisine sunuyor.

⃰ Temmuz 2015- Haziran 2016 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe