İngilizce Öğrenmek İçin Acele Etmeyin Panik Yapmayın

0

Acele Etmeyin Panik Yapmayın İngilizce Öğrenmek İçin Konusarakogren.com Gelin


İngilizce dil bilgisi ve kuralları pek çokları için oldukça zor gelebilir. Bu durum kesinlikle zamanında okullarda alınan eğitimlerde kafa karıştıran anlatım tekniklerinden kaynaklanmaktadır. Mesela İngilizce in on at edat kalıpları en çok karıştırılan gramer yapılarındandır. Aslında kullanımları ve kullanıldığı yerler öğrenildiğinde tüm bu edatların arasında çıkan kafa karışıklığı da giderilmiş oluyor. Mesela “at” kesin ya da net bir zaman diliminden bahsederken kullanılırken “on” edatı günlerde ya da tarihlerde “in” edatı ise çoğunlukla mevsimlerde ya da aylarda kullanılır. Bu tür kalıplar kullanıldıkça aklıda belli bir şekle giren ve zamanla tamamı ile hafızada yer eden kalıplardır ve aslında kullanımları oldukça kolaydır. İngilizce de dil bilgisi kuralları olukça fazla olduğu için biraz da karışıklık yaratmaktadır. Bu sorunu çözmenin tek yolu ise bol bol pratik yapmaktan geçiyor. Yabancı müzikler dinlemek İngilizce filmler izlemek de İngilizcenizi geliştirmek adına bir alternatif olabilir elbette ki lakin işi bilen bir kişinin gözetimi altında pratik yapmak oldukça farklıdır. İngilizcenizin gelişimi için de bu durum fark yaratacaktır. Çünkü İngilizceye hâkim bir kişinin yanında İngilizceyi konuşarak pratik yaptığınız takdirde hatalarınızı doğru şekilde düzeltecek biri olacaktır ve siz de nerede ne tür bir hata yaptığınızı fark ederek pratiklerinize devam ederseniz zaman ile bu hatalar da ortadan kalkacak ve daha duru bir İngilizceye kavuşmuş olacaksınız.

Kursiyerlerin sorun yaşadıkları ve ön yargı ile yaklaştıkları bir diğer konu ise zaman kalıplarıdır. Bu kalıplar içinde ingilizce was were gibi geçmiş zamanda kullanılan kalıplar bulunmaktadır. Yardımcı fiil olarak da bilinen bu fiiller aslında am, is, are İngilizcenin ilk konularında anlatılır. Was, were gibi yardımcı fiiller ise geçmiş zaman da kullanıldığı için mesela geliyordum, gidiyordum gibi anlamları karşılamaktadır. Was, were yardımcı fiillerinin kullanıldığı cümle kalıplarında-ing takısı da kullanılır. Tüm bu kafa karıştıran aslında kullanıldıkça oldukça basit bir hal almaya başlayan cümle kalıpları ve zaman bildirimini sağlayan yardımcı fiillerin öğrenildikten sonra havada asılı kalmaması ve oturması için sıklık ile kullanılması gereklidir. Bu da bol pratikle gerçekleşecek bir durumdur. Unutulmamalıdır ki İngilizcenin akıcı olarak kullanılabilmesi için bu işin uzmanı olanlar ile çalışmalar yapılmalıdır.

Dil bilmek çağımızın zorunluluklarından biri haline gelmiştir. Bu nedenle İngilizce kursları oldukça talep görmektedir fakat pek çok kursiyer aldıkları eğitimin kendilerine pek bir şey katmadığından dolayı şikâyetçidir. Bu durumda atlanan ya da unutulup önemsenmeyen bir şey var ki o da İngilizce öğrenilirken sadece bir gramer eğitiminin yeterli olmadığı bunun yanı sıra konuşarak da alınan bu eğitimin desteklenmesi gerektiğidir. Siz de konuşarak eğitimin öneminin farkında olanlardansanız http://www.konusarakogren.com/blog/online-yds-egitimi/ bağlantısını kullanarak konuşarak öğrenme üzerine kurduğumuz sistemi tanıyabilir ve bu sistem üzerinden 21 binden fazla kursiyerin İngilizce korkusunu yenip artık rahatlıkla İngilizce konuşabildiğini gözlemleyebilirsiniz. Her biri yabancı olan eğitmenlerimizle siz de tanışın ve günümüzde dünya dili olarak görülen İngilizceyi öğrenmek kâbusa dönüşmesin. Vakti olmayan kursiyerler için eğitimi ayağınıza getiren bir sistem uygulamaktayız. Ayrıca her öğrencimiz ile ayrı ilgilenen eğitim danışmanlarımız kişiye özel bir öğrenme planı hazırlayarak sistemi kursiyerlerimize göre uyarlamaktadır. Her kişinin öğrenme yeteneğinin farklı olduğunu oldukça iyi bildiğimiz için kursiyerlerimize özel bir eğitim programı düzenliyoruz ki her kursiyer dil öğrenmek ayırdığı zamanı en iyi şekilde değerlendirsin ve kurslardan maksimum bir verim alsın. Tek amacımız eğitim sonunda memnun kurstan memnun kalarak ayrılmanız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe